Taylor of Old Bond scheerset Luxe cadeau – Review 2020 Update

Als jij nog op zoek bent naar een cadeautje voor manlief, zoonlief, vaderlief of gewoon voor een vriend, dan hebben wij een goede suggestie: een klassieke scheerset. En niet zo maar één, maar de Taylor of Old Bond Str. Cadeau scheerset Sandelhout.

Voor slechts 47 euro heeft u de normale versie en voor 104,50 euro heeft u de luxe versie waarbij een top scheermes zit.

Taylor of Old Bond scheerset

Taylor of Old Bond Street is een Engelse klassieke aanbieder van luxe scheer- en huidverzorgingsproducten voor mannen. Het merk gebruikt enkel pure en natuurlijke bestanddelen, zoals kokosolie, en het is razend populair kan ik je zeggen.

Welke man houdt er nu niet van om zich te scheren op klassieke wijze? Het geeft een extra dimensie aan een dagelijks ritueel en het brengt de oude, stijlvolle tijd terug.

Veel mannen vinden het fantastisch om klassiek scheren te integreren als rustmoment in hun dagelijkse routine. Het wordt een soort ‘momentje voor jezelf’, dat niemand je kan afpakken, zelfs je eigen vrouw niet! Scheren is niet meer alleen scheren, maar het wordt een vorm van luxe en kwaliteit en het evolueert tot een heus verzorgingsritueel.

Daarom zit er in de set dan ook een scheercrème Sandelhout die een actieve hydraterende en verzorgende werking biedt tijdens het scheren. Ook de scheerkwast is van uitzonderlijke kwaliteit doordat deze gemaakt is van kwaliteitsvol dassenhaar. De kwast voelt prettig aan op de huid en absorbeert heel wat water, waardoor er veel scheerschuim wordt geproduceerd.

-> Taylor of Old Bond Str. Cadeau scheerset Sandelhout <-

De textuur van het schuim is perfect bij gebruik van een kwast gemaakt uit dassenhaar. Dit zorgt voor een zeer comfortabele scheerbeurt en geeft zekerheid op een glad resultaat. Bij het luxepakket zit er ook nog een scheermesje, dat in combinatie met de crème voor een prachtig effect zorgt.

Dit scheermes is geschikt voor de Gillette Mach3 scheermesjes. Dankzij dit scheermesje, in combinatie met de crème en de kwast, zal je geen last meer hebben van ingegroeide haartjes.

Natuurlijk moeten al deze materialen wel op de goede manier worden gehanteerd. Over een superieure scheertechniek als klassiek scheren, moet je echt wel meester worden.

Met de volgende tips wordt dit een fluitje van een cent.

De scheercrème moet aangebracht worden op een vochtige huid. Het is aangeraden om voor de scheerbeurt een handdoekje onder de warmwaterkraan te steken en tegen het gezicht te drukken. Op die manier komen de baardhaartjes naar buiten en kunnen ze, na het inzepen, gemakkelijker afgeschoren worden.

Taylor of Old Bond scheerset Luxe cadeau

Dit brengt ons bij de volgende stap: met de scheerkwast wordt de crème goed ingezeept, waarna de gebruiker even geduld moet hebben en vervolgens kan hij aan het echte scheren beginnen.

Scheren wordt gedaan met geduld en precisie: we kunnen dit ook wel het meditatiemoment van de man noemen. Het resultaat van de scheerbeurt met de Taylor of Old Bond Str. Cadeau scheerset? Een prachtige gladde huid, waar je niet anders dan dol op kan zijn!

-> Taylor of Old Bond Str. Cadeau scheerset Sandelhout <-

Met deze scheerset kan je iedere man, die in stijl door het leven wilt gaan, een heus plezier doen. Het ultieme cadeau voor hem dus, zeker als de cadeautjestijd in december is aangebroken. Heb jij geluk hé, dat je geen uren meer moet zoeken naar het perfecte cadeau?

Want die heb je al gevonden en je kan er zeker van zijn, alle mannen zijn er gek op!

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.