Gebruiken Kale Mannen Shampoo?

De meest voor de hand liggende keuze zou voor de meeste mensen een body wash of zeep zijn. Maar u kunt zeker shampoo op uw kale hoofd gebruiken.

Shampoos die voor kale hoofden worden aanbevolen zijn echt opmerkelijk en ongelooflijk vriendelijk voor uw hoofdhuid.

De beste formules zitten meestal vol met natuurlijke ingrediënten die zo krachtig zijn, zoals aloë vera, dat van nature saponinen levert om een zacht schuim te helpen vormen.

Shampoos die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten maken uw hoofdhuid schoon en soepel. Ze doen hun werk door de hoofdhuid te hydrateren en zo te helpen de huidskleur te egaliseren.

Gebruiken kale mensen shampoo? Ja, en laten we eens wat meer te weten komen over wat shampoos voor kale hoofden kunnen doen.

Wat is shampoo?

Dit komt misschien als een verrassing, maar sommige mensen weten niet wat shampoo is. Shampoos zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm en in vaste staafvorm.

Het populairste ingrediënt in de meeste commerciële shampoos is een oppervlakte-actieve stof, die helpt bij het insluiten van vet en olie

Shampoos op basis van sulfaten zijn niet de beste optie voor mensen met een kaal hoofd, omdat ze huidirritatie en andere daarmee samenhangende problemen kunnen veroorzaken. Dus, de beste ideale keuze voor mensen met een kaal hoofd is sulfaatvrije shampoos

Wat zijn de voordelen van het gebruik van shampoo op een kaal hoofd?

Er zijn verschillende redenen om een shampoo op uw kaal hoofd te gebruiken, waaronder maar niet uitsluitend de volgende

Reinigende eigenschappen

Zeep en water alleen zijn misschien niet doeltreffend genoeg om roos, gifstoffen, vuil, dode huid, en overtollige olie te verwijderen.

Dit is zo omdat gewone zeep en water niet uitgerust zijn om hardnekkige onzuiverheden op te lossen. Shampoos zitten vol met ingrediënten van topkwaliteit die in staat zijn vette substanties en vuil op te lossen

Verlicht hoofdhuidproblemen

Natuurlijke shampoos hebben krachtige botanische ingrediënten die verschillende hoofdhuidproblemen kunnen verlichten die mensen met een kaal hoofd kunnen hebben.

Dergelijke shampoos hebben antibacteriële, antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen. Shampoos doen fantastisch werk bij het verlichten van een droge hoofdhuid bij mensen met een kaal hoofd. Een droge hoofdhuid kan gemakkelijk jeuk en schilfering veroorzaken.

Waarom natuurlijke shampoos ideaal zijn voor kale mensen

Eén van de beste dingen aan natuurlijke shampoos is het feit dat ze sulfaatvrij, wreedheidvrij en veganistisch zijn. Enkele van de ingrediënten die all-natural shampoos het proberen waard maken zijn:

Aloë Vera

Dit is een verbazingwekkend botanisch middel met ongelooflijke therapeutische eigenschappen, waar kale mensen baat bij kunnen hebben. Het eerste en belangrijkste voordeel van aloë voor de hoofdhuid is huidverzorging.

Als uw kale hoofd droog is, zal een shampoo met aloë vera uw hoofdhuid hydrateren en doen stralen, en de schilferige huid helpen genezen.

Regelmatig gebruik van een reinigingsmiddel met aloë vera verbetert de teint en de textuur van de huid. Door het ontbreken van haar op het hoofd wordt de hoofdhuid helemaal blootgesteld aan zonnebrand.

Aloë is bekend om zonnebrand op uw hoofdhuid te verzachten. Het helpt ontstekingen te verminderen en zonnebrand te genezen. Aloë wordt gemakkelijk opgenomen en doet goed werk om de bloedcirculatie te bevorderen

Tea Tree Olie

Shampoos die rijk zijn aan tea tree olie zijn zeer heilzaam voor kale mensen. Dit ingrediënt kan helpen uw huid in evenwicht te brengen, uw hoofdhuid te kalmeren, droogheid en schilfering te voorkomen, en de huidskleur op het kale hoofd te egaliseren.

Afgezien van het in evenwicht brengen van de pH-waarde van uw kale hoofd, zal tea tree olie helpen roos te bestrijden

Kokosnootolie

Een shampoo die verrijkt is met kokosolie is zeer heilzaam voor kale mensen. Kokosolie is rijk aan vetzuren en vitamine E.

Vetzuren doen goed werk door uw hoofdhuid te hydrateren, wat geweldig is, want ze helpen droogheid, schilfering en jeuk te voorkomen.

Vitamine E daarentegen helpt uw hoofdhuid te beschermen tegen schadelijk UV-licht wanneer u uw kale hoofd blootstelt aan het felle zonlicht

Jojobaolie

Een shampoo met jojobaolie is een geweldige vochtinbrenger. Jojobaolie zit boordevol mineralen en vitaminen die de hoofdhuid voeden, waaronder zink, koper, vitamine E, vitamine B, en vitamine C.

Deze olie zal uw hoofdhuid helpen beschermen tegen schadelijke UV-stralen

Arganolie

Dit is een van de krachtigste vochtinbrengers die u in mannenshampoos zult vinden. Zij zit boordevol linolzuur en oliezuur.

De olie heeft uitzonderlijke hoeveelheden vitamine E, waarvan bekend is dat ze bruisen, droogheid en schilfering verlicht en voorkomt.

De olie heeft goede antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, die geweldig zijn voor een kaal hoofd. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade door vrije radicalen van de zon, wanneer u een shampoo gebruikt met arganolie als hoofdbestanddeel

Olijfolie

Dit is een geweldige vochtinbrenger voor een kaal hoofd. Het helpt ervoor te zorgen dat de shampoo niet al het vocht op uw kale hoofd wegstript. Het helpt de bloedcirculatie naar de hoofdhuid te verbeteren en alle infecties door bacteriën te bestrijden

Rozemarijnolie

Een ander goed ingrediënt waarnaar u moet zoeken in geheel natuurlijke shampoos is rozemarijnolie. Deze olie doet goed werk bij het verwijderen van roos uit verstopte huidporiën op de hoofdhuid.

Zij is zeer doeltreffend om de doorbloeding van de hoofdhuid te verbeteren. Zijn ontstekingsremmende eigenschappen verbeteren de UV-bescherming om zonnebrand en hyperpigmentatie te helpen voorkomen

Sheaboter

Dit is een superieure vochtinbrenger die in volledig natuurlijke shampoos zit. De vochtinbrengers in sheaboter zijn dezelfde als die welke door de huid worden afgegeven.

Aangezien dit ingrediënt de effecten nabootst van de vochtinbrengers die uw huid van nature aanmaakt, wordt het beschouwd als een geweldige vochtinbrenger en een beschermer.

Het werkt als een antioxidant die de microcirculatie van het bloed naar de hoofdhuid helpt verbeteren. Sheaboter heeft ook goede ontstekingsremmende eigenschappen, die uw kale hoofd helpen beschermen tegen UV-schade, irritatie, en roodheid.

Hoe een kaal hoofd wassen met shampoo

U moet het volgende doen om een shampoo effectief te laten zijn op uw kale hoofd

Stap 1: Trim uw hoofd

Als u wilt dat een shampoo het beste effect heeft op uw kale hoofd. Dan zult u helemaal kaal moeten gaan.

Begin met de lange haren aan de zijkanten en de achterkant bij te knippen. Zo kunt u zich gemakkelijker glad scheren

Stap 2: Breng een scheerschuim aan

Scheercrème zal uw hoofdhuid helpen beschermen tegen irritatie, scheerbrand en roodheid. U zult nauwelijks wondjes of sneetjes krijgen.

Stap 3: Begin met het scheren van uw hoofd

Begin met het scheren van de bovenkant van het hoofd, waar de haren korter zijn. Ga dan naar de zijkanten en de achterkant van uw hoofd.

Scheer in de richting van de haargroei voor het beste resultaat. Gebruik zachte, langzame bewegingen, en oefen niet te veel druk uit.

Was de mesjes na elke paar scheerbewegingen voor het beste scheerresultaat.

Stap 4: Spoel uw hoofd af

Als u tevreden bent dat u al het haar geschoren hebt, en u hebt een volledig kaal hoofd. U kunt de crème van uw hoofd gaan spoelen

Stap 5: Spoel uw kale hoofd af met lauw water

Gebruik lauw water om uw hoofd af te spoelen, als voorbereiding op de shampoo zachtjes. Met een kaal hoofd kunt u uw hoofd onder de douche of op de wastafel wassen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er water over de vloer druppelt.

Lauw water zal de huidporiën op de hoofdhuid doeltreffend openen voor een superieure reiniging. Gebruik geen heet water. Dat veroorzaakt jeuk en droogheid

Stap 6: Breng een kwart grote hoeveelheid van een all-natuurlijke shampoo aan

Zoals we al eerder zeiden, zit een all-natural shampoo vol met botanische stoffen die heel goed zijn voor uw hoofdhuid.

De meeste plantaardige stoffen in zo’n shampoo zijn uitzonderlijke vochtinbrengers, die ervoor zorgen dat uw hoofdhuid niet van oliën en vocht wordt ontdaan.

Roos is een andere reden waarom u een all-natuurlijk reinigingsmiddel voor uw hoofdhuid nodig hebt. Sommige krachtige plantaardige ingrediënten zoals aloë vera en tea tree olie zijn zeer doeltreffend om roos te verwijderen

Stap 7: Gebruik een scrubborstel

U kunt de doeltreffendheid van uw all-natural shampoo verbeteren met behulp van een exfoliërende borstel. Het enige wat u hoeft te doen is de scrubharen met ronddraaiende bewegingen op uw hoofdhuid in te masseren.

Zo verwijdert u hardnekkig vuil, dode huidcellen, gifstoffen en overtollige oliën die uw poriën verstoppen

Stap 8: Spoel de shampoo uit

Uw kale hoofdhuid moet nu vrij zijn van alle gebruikelijke onzuiverheden waaraan kale mensen worden blootgesteld. Wij raden u aan lauw water te gebruiken voor het afspoelen van de shampoo.

Omdat u geen hebt, kunt u uw hoofd onder de douche of op de wastafel afspoelen. Als alternatief kunt u een hete handdoek gebruiken (maar niet te heet om uw huid te verbranden) om de shampoo af te spoelen.

U kunt altijd de heetheid van de handdoek testen door een vlekkentest te doen op de zijkanten van uw handen

Stap 9: Bevochtig uw hoofdhuid

Hoewel natuurlijke shampoos veel vochtinbrengende bestanddelen bevatten, is het toch raadzaam uw hoofdhuid te hydrateren nadat u een shampoo hebt gebruikt, voor een gladde en glanzende huid.

U kunt in de handel verkrijgbare vochtinbrengende crèmes gebruiken die voor mannen zijn samengesteld om die hoofdhuid te hydrateren.

Kies een vochtinbrengende crème voor de hoofdhuid die sulfaatvrij en wreedheidvrij is. De formule moet de hoofdhuid kunnen verzorgen. Hij moet droogheid en schilfering kunnen verhelpen.

De formule die u gebruikt moet ook vocht kunnen vasthouden, de elasticiteit bevorderen, en de glans versterken. U kunt de moisturizer dagelijks gebruiken voor de beste resultaten.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.