Beste scheercrème voor de Gevoelige Huid in 2019

Niet iedereen heeft de perfecte huid, en we weten allemaal dat scheren je huid kan beschadigen. Dus om je huid goed te beschermen, zul je op zoek moeten naar de beste scheercrème voor de gevoelige huid.

Om dan ook helemaal zeker te weten dat je toch die extra bescherming krijgt bij het scheren, en dat de huid naderhand makkelijk en soepel aanvoelt, zonder dat het zo rood is als een aardbei.

Persoonlijk vind ik dat er heel veel kerels zijn, die de irritaties, sneden, en bebloede gezichten meer als een reflectie van hun huid, dan van hun ‘scheer’ methodes die men hanteert.

Ach, het zal wel….

Mannen met gevoelige huid leiden meestal aan de volgende symptomen:

 • zeer ongewone droge huid
 • Eczeem 
 • ingegroeide baardharen

Om dit zo goed en zo ‘langdurig’ mogelijk te verzorgen, is het essentieel om je aan enkele zaken te herinneren en te merken.

Omdat niet elke huid hetzelfde is, zul je zelf moeten kijken, welk product het beste bij je past, en het beste bij je huid type past. Dat weet ik niet alles natuurlijk niet 100%, maar dit zijn zo de ‘ervaringen’ die ik zo zelf heb, en andere in de markt zo hebben getest.

Stappenplan voor gevoelige huid

 • Neem een heerlijk warm bad voordat je gaat scheren (of ga 10 minuten warm douchen)
 • Zorg voor een natte-warme baard voordat je gaat scheren
 • Zorg ervoor dat de scheercrème goed ‘gemasseerd’ is
 • Een goede scheerkwast is een MUST
 • Reinig en kalmeer de huid
 • Als laatst een goede after shave lotion of Balsem

Om het echt helemaal compleet te maken, is het natuurlijk erg belangrijk om een schone en scherp scheermes/razor te gebruiken, om de cuts en de sneden te voorkomen.

Stompe mesjes van Gilette of Wilkinson bijvoorbeeld zijn funest voor de huid, en ook de smerige mesjes zijn niet goed voor de huid.


Beste scheercrème voor de Gevoelige Huid

Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid

Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid
Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid

Dit is mijn favoriet van de laatste tijd. De heerlijke geur van hout en leer, wat een geweldige combinatie is van deze scheercrème. Materialen die met de tijd een karakter ontwikkelen, zo ook de man.

Deze scheercrème is super mannelijk, maar oh so subtiel tegelijk. Het stelt je in staat om tijdens je scheerbeurt te ontspannen en even te ontsnappen van de dagelijkse hectiek.

De beste op dit moment.
>> Absolute aanrader! <<

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Scheercreme

Beste scheercrème voor de Gevoelige Huid in 2019 1
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Scheercreme 150gr

Deze crème is speciaal bedoeld en gemaakt om voor die mannen te gebruiken die gevoelige huid hebben. Dit is mijn absolute favoriet, en absoluut 200% aan te raden, als je huid erg gevoelig is (net zoals de mijne dus.)

Taylor of Old Bond Street scheercrèmes is een typische Engelse klassieke aanbieder van luxe scheer- en huidverzorgingsproducten voor mannen.

Deze scheercrème met Aloë Vera, kokosolie, allantoïne en vitamine E heeft een actieve hydraterende en verzorgende werking tijdens het scheren. Deze scheercrème is ongeparfumeerd en bevat geen parabenen.

Acca Kappa White Moss

Beste scheercrème voor de Gevoelige Huid in 2019 2
Acca Kappa White Moss

Acca Kappa is Italiaanse kwaliteit, vakmanschap en stijl. Een klein beetje van deze scheercrème is genoeg om een glad en perfect scheerresultaat.

Acca Kappa’s scheercrème, rijk aan voedende oliën, hydrateert en verzacht de huid, terwijl het helpt om een gladde en comfortabele scheerervaring te krijgen. Het is geparfumeerd met de kenmerkende White Moss geur van het merk, een frisse en verleidelijke combinatie van jeneverbes, amber, lavendel en muskus die doet denken aan de Italiaanse lente-zomer.

Deze scheercrème bevat geen SLS/SLES, parabenen, isothiazolinon chemische antioxidanten, paraffine, PEG, siliconen en genetisch gemodificeerde bestanddelen.

Het is niet de beste scheercrème voor de gevoelige huid, maar het komt zeker in de buurt. Deze crème vind ik iets te persoonlijk, en niet echt geschikt voor iedereen, maar dat is iets persoonlijks.

Conclusie

We hebben niet al te veel soorten crèmes gevonden en getest, maar we hebben een oordeel bij deze beperkte aantal producten die beschikbaar zijn. Onze nummer 1 voor de beste scheercrème voor de gevoelige huid, is:

Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid

Gerelateerde berichten

  Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.