Over Ons

Over Ons 1

Hoi, ik ben Frank. Frank Edens, de eigenaar van de website. We hebben deze website lang geleden opgezet met een gedachte, en dat leggen we je even uit.

Samen met een goede vriend van mij (Matthijs), zaten we samen in een kroeg in Almelo (Shamrock) onze meningen te uiten over elektrisch scheren in het algemeen. Ieder mens heeft zijn eigen mening natuurlijk, maar wij wouden onze mening toch duidelijk op papier hebben staan.

Om onze mening goed te onderbouwen, hebben intensief onderzoek gedaan naar de scheerapparaten van onze keuze. Na verloop van tijd had ieder van ons een overvloed aan informatie over elektrische scheerapparaten die ons in staat stelde om het beste te kiezen uit de talloze opties die op de markt beschikbaar zijn.

Over Ons 2

Toen kwam Matthijs met het idee om Shavemen online te zetten, met het ´nobele´ idee, om de gedeelde informatie en ervaringen online te zetten.

Omdat Matthijs een buitenlandse vriendin heeft leren kennen in Cuba, is hij in 2018 definitief vertrokken naar dit heerlijke land van de salsa, rum, sigaren en klassieke auto’s. Ik heb vanaf 2018 het stokje overgenomen, en zal dan ook Shavemen blijven onderhouden de komende jaren!

We waren er zeer zeker van dat de informatie die we in de loop van de maanden hebben verzameld, anderen zal helpen bij het kiezen van een elektrisch scheerapparaat dat perfect is voor hun behoeften.

We begrijpen de frustratie als je vastzit met een elektrisch scheerapparaat dat niet geschikt is voor je behoeften, haartype of huid. En niet te vergeten het geld dat in de gootsteen gaat als je een verkeerde beslissing neemt.

We zijn er echter zeer zeker van dat met behulp van persoonlijke reviews en de laatste informatie over de verschillende technologieën die worden gebruikt in scheerapparaten (en relevante producten) een informatie over nieuwe scheerapparaten zal u meer te weten komen over elektrische scheerapparaten en zal u helpen bij het maken van een betere beslissing.

Onze ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om de functionaliteit van moderne scheerapparaten tot in detail te begrijpen, wat ons op zijn beurt in staat stelt om het kaf van het koren te scheiden.

Naast het kiezen van het perfecte elektrische scheerapparaat, zullen wij u ook voorzien van een overvloed aan informatie over hoe u een perfecte scheerbeurt met een elektrisch scheerapparaat kunt krijgen en hoe u een zo goed mogelijke functionaliteit van het scheerapparaat voor een lange periode kunt garanderen.

Laat ons eens kijken naar enkele van de dingen die u van onze websites kunt verwachten:

Wij zijn niet gerelateerd aan een bepaald merk en alle beoordelingen en informatie zijn uitsluitend gebaseerd op persoonlijke ervaring en betrouwbare bronnen. U kunt dus volledig vertrouwen op elk woord dat op deze website wordt geschreven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de inhoud ervan.

Onze passie voor elektrische scheerapparaten, klassiek scheren (en een klein beetje baard gekte!), wordt gevoed door nieuwe lanceringen en informatie en we zullen dit ook doorgeven aan onze lezers door onze website regelmatig te updaten.

We hebben een droom om van deze website een one stop bestemming te maken voor al uw scheerbenodigdheden, tips, trucs en de laatste nieuwtjes. We hebben ook jullie hulp nodig voor tips, nieuws, en alles andere natuurlijk.

Zonder jullie doen we dit niet…

We zijn er zeker van dat we samen in staat zullen zijn om Shavemen de beste Website in Nederland te brengen als het gaat om scheren, klassiek scheren, accessoires, tips en trucs, en alles andere voor de echte man onder ons.

Frank Edens