Beste Natuurlijke deodorant voor Mannen

Lichaamsgeur dient als een “massale uitschakeling” voor bijna iedereen. Om de vernedering en verlegenheid die lichaamsgeuren kunnen veroorzaken te voorkomen, is het gebruik van een deodorant voor veel mannen een ontsnappings-route geworden.

Echter, veel deodoranten op de markt zijn geformuleerd met enkele giftige stoffen zoals aluminium en dit is de reden waarom Natuurlijke deodorant die een stuk veiliger zijn heel populair zijn geworden. Om nou echt te helpen bij het selecteren van de beste natuurlijke deodorant voor mannen, hebben we een aantal tips en factoren opgenomen die u zouden helpen bij het maken van een goede keuze.

Nog belangrijker is dat we de beschikbare producten hebben doorgenomen en een aantal van de beste op de markt hebben geselecteerd, laten we ze eens goed bekijken.


De Top 5 Natuurlijke Deodoranten vergelijking


Truefitt & Hill deodorant

Truefitt & Hill deodorant 50ml
Truefitt & Hill deodorant 50ml

Truefitt & Hill Gentleman’s Deodorant. Een onmisbaar item voor de moderne gentleman on the go.

Dit persoonlijke verzorgingsproduct combineert zowel natuurlijke ingrediënten als een geavanceerde formulering. Nauwkeurig ontworpen om aluminium- en parabeenvrij te zijn, maakt het gebruik van een reeks natuurlijke processen om lichaamsgeur effectief te elimineren in plaats van het alleen maar te maskeren, zal onze nieuwe deodorant ongetwijfeld een steunpilaar worden in de dagelijkse verzorgingsroutine van elke gentleman.

De schone, roll-on toepassing zal zorgen voor een gevoel van frisheid en de neutrale geur, die in eerste instantie opent met zachte tonen van sandelhout, zal ervoor zorgen dat de deodorant comfortabel kan worden gebruikt in combinatie met elke keuze van parfum.

Truefitt en Hill staan bekend als een van de toonaangevende kapperszaken voor mannen in de wereld. Het assortiment scheerproducten van Truefitt en Hill is uniek met een uitgesproken mannelijke geur.

Handgeschreven geuren zoals Trafalgar, Grafton, 1805 en West-Indiase Limes zitten naast de traditionele geuren van Amandel, Lavendel, Rozen en Sandelhout. Truefitt & Hill producten omvatten scheercrème, scheerzeep, aftershave balsems, aftershaves en colognes.


VOORDELENNADELEN
De rol glijdt gemakkelijk en laat geen resten achter op het lichaam of de kleding. Misschien een te kleine pot
Vrij van aluminium en parabenen
Laat niet toe dat de geur zich in de eerste plaats ontwikkelt, in plaats van het alleen maar te verbergen

Conclusie

Dit is mijn favoriet sinds enige tijd, en het werkt ook gewoon. Het is ook vrij betaalbaar, maar en mist alle gevaarlijke chemische ingrediënten die u wilt vermijden. U wilt iets goeds, misschien is de Truefitt & Hill deodorant wel precies wat u nodig heeft.


Aphrodite Natuurlijke Deodorant Roller met Salie

Beste Natuurlijke deodorant voor Mannen 1

Als u op zoek bent naar een natuurlijke deodorant met 100% natuurlijke werkstoffen, zonder aluminium, alcohol, parabenen en synthetische geuren, dan is dit de natuurlijke deodorant die u zoekt.

Deze natuurlijke deodorant werkt op basis van zeoliet. Zeoliet is een natuurlijk mineraal met een intensief vochtabsorberend effect dat de bacteriën die onaangename geuren veroorzaken elimineert zonder de huid af te sluiten of de huidflora aan te tasten.

De natuurlijke deodorant beschermt ook de huid, terwijl u geniet van een intens zachte en tintelende frisse aanraking. De natuurlijke deodorant is gemakkelijk aan te brengen, geeft geen vlekken, sluit de huid niet af, verbetert de vochtbalans en houdt de huidflora in topconditie.

Geniet van stralende en geurige oksels met de natuurlijke deodorant met salie.

VOORDELENNADELEN
Vlekt niet en sluit de huid niet afNiet echt veel..
Zónder aluminium chloorhydrate, alcohol en synthetisch parfum
Zeer geschikt voor de allergische huid

Conclusie

Voor deze prijs valt er niet veel te vertellen, gezien de kwaliteit prima is, en de langdurigheid erg goed is te noemen. We hebben dit getest, en 24 uur later is het nog steeds actief aan het werken. Ik verwacht geen wonderen, maar voor deze prijs kun je niks zeggen!


BIOselect Deodorant Roller Granaatappel

Een milde roll-on deodorant voor eenvoudig gebruik, verrijkt met biologische olijfolie en hennepolie. Met een natuurlijke deodorant factor die uren effectieve bescherming biedt tegen de geur van onderarmen.

Ik houd van de geur, maar niet genoeg voor een echte atleet vrees ik, daarvoor is het een milde gear wat achterblijft. Maar goed, het moet een effect hebben toch? Hoe komt dat? De zink uit castorolie pakt namelijk alleen maar ongewenste luchtjes aan en laat verder de hele huidflora met rust. Hierdoor kun je zelfs met de meest gevoelige huid, effectief genieten van een natuurlijke deodorant met 100% natuurlijk deodorant-ingrediënt

VOORDELENNADELEN
natuurlijke deodorantfactorNiet echt sterke geur!
Zónder aluminium chloorhydrate, alcohol en synthetisch parfum
Goede prijs

Conclusie

Op zich zijn dit prima deodoranten, maar ik vind de BIOselect een zeer lichte geur hebben, en niet zo heel goed te ´ruiken´ als het er echt om gaat. We hebben deze zeer kort getest, daarom kan ik niet testen of het langdurig houdt of niet, maar ikv ermoed maar van niet.


Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant

Collistar Multi-Active Deodorant 24H
Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant

De Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skins 24H is een parabeenvrije antitranspiratie spray die bijzonder geschikt is voor de gevoelige huid. Het product uit de Collistar Special Perfect Body cosmeticaserie verzorgt de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming tegen vocht en geuren.

De ingehouden Aloë Vera melk verfrist de huid en maakt haar soepel.

De deodorant bevat drie speciale werkzame stoffen ter bescherming tegen zweet of onaangename geuren: twee antibacteriële stoffen om de deodorant werking te verlengen en de transpiratie te ondersteunen en een natuurlijk pre-bioticum om de bacteriële flora te beschermen. Dat maakt het allemaal wat moeilijker te begrijpen, maar er zit erg veel achter dit product.

De 24h Multi-Active Deodorant zonder aluminiumzouten uit de serie Special Perfect Body by Collistar is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en wordt ook gebruikt door veel mensen met een allergie.

De deodorant wordt geleverd in een elegante, wit-groene verpakking met gouden kleuraccenten en kan snel en eenvoudig worden aangebracht dankzij het pompmechanisme.

VOORDELENNADELEN
alcoholvrijNiet echt goedkoop
handige pomp systeem
droogt erg snel

Conclusie

Dit is onze 2de favoriet op dit moment, ook omdat bij Collistar een echte gedachte zit, bij hun ´Special Perfect body´ series. Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen geschikt.


Macrovita Natuurlijke Kristal Deodorant Stick

Macrovita Natuurlijke Kristal Deodorant Stick
Macrovita Natuurlijke Kristal Deodorant Stick

De Macrovita deodorant stick is extreem zuinig en duurzaam., het creëert een volledig natuurlijke ´geur´, maar zeker niet penetrant. Deze deodorant houdt 24 uur per dag onzichtbaar beschermingsschild tegen lichaamsgeuren, maar dan zonder het voorkomen van transpiratie en ademhaling van de huid, en laat een uiterst aangenaam gevoel van frisheid en welzijn achter.

Deodorant is ook volledig ongeparfumeerd, wat het cosmetisch ideaal maakt voor alle actieve mensen. Het bestaat uit gekristalliseerd kaliumsulfaat, zwavel en andere bergzouten en biedt 24 uur per dag bescherming en gaat net zo lang mee als ongeveer 12 deodorantsprays. Dit natuurlijke product is volledig veilig en geschikt voor gebruik door mannen, vrouwen en kinderen.

VOORDELENNADELEN
alcoholvrijNiet goedkoop
Gaat erg lang mee
Zeer effectief, plakt niet

Conclusie

Deze deodorant van ongeveer €25 is zeker niet de goedkoopste, maar gaat erg lang mee. Volgens de fabrikant gaat het product zo lang mee, dat het ongeveer 12 deodorantsprays kan vervangen. Dat moet ik nog zien, maar gezien de concentratie van het inhoud, lijkt dit wel realistisch ze zijn. Absolute aanrader!


 natuurlijke deodoranten

Aankoop tips

Bij de aankoop van bepaalde producten, zoals deodoranten, zijn de meeste mannen niet altijd even grondig. Dit is omdat de meeste mannen ervan uitgaan dat alles wat ze nodig hebben is om wat deodorant te krijgen die voor hen werkt en zolang het de diepgaande functie van het wegwerken van lichaamsgeur, dan zijn ze goed.

Dit is een vrij verkeerde misvatting.

Het selecteren van een deodorant gaat verder dan een deodorant die gewoon “werkt”. In sommige gevallen, hoewel de deodorant misschien goed lijkt te werken op het oppervlak, kan het enige schade brengen aan de huid.

Ook worden de meeste deodoranten op de markt geproduceerd met behulp van een aantal zeer gevaarlijke chemicaliën zoals aluminium en parabenen.

Dit is de belangrijkste reden waarom aluminiumvrije deodoranten voor mannen en aluminiumvrije antitranspiratiemiddelen zeer populair worden in de laatste jaren.

Bovendien worden deze deodoranten gevuld met volledig natuurlijke of biologische ingrediënten die zeer huidvriendelijk zijn. Door de hype over natuurlijke deodorants zijn er nu zoveel merken en types die het voor een nieuwe koper een stuk moeilijker en stressvoller maken om de beste keuze te maken.

Daarom hebben we het op ons genomen om u de beste natuurlijke deodoranten op de markt te laten zien (Ruiken gaat niet helaas, alleen de ervaring telt -:))

Maar nog belangrijker is dat deze sectie alle tips bevat die je moet weten en alle factoren waarmee je rekening moet houden om een goede aankoopbeslissing te nemen. Hier zijn enkele van deze factoren:

Ingrediënten

Deze factor is de belangrijkste van allemaal en daarom staat hij op de eerste plaats. Voordat u andere factoren zoals prijs of geur in overweging neemt, moet u zich ervan vergewissen dat de ingrediënten volledig veilig zijn.

Daarom raden wij aan om te gaan voor deodoranten of anti-transpiratiemiddelen die zijn samengesteld uit 100% biologische of natuurlijke ingrediënten. De essentie hiervan kan niet genoeg benadrukt worden; natuurlijke ingrediënten zijn volledig veilig en veroorzaken geen enkele vorm van huidreactie, behalve in zeer speciale gevallen.

De meeste deodoranten op chemische basis zijn zeer gevaarlijk voor de huid en kunnen leiden tot langdurige schade of verwondingen. Bovendien kunnen ze ook onmiddellijke irritaties veroorzaken, daarom moeten de ingrediënten uw eerste ´richting´ zijn en moet u ervoor zorgen dat ze biologisch van aard zijn.

Huidtype

huidtypes

Feit blijft dat ondanks hoe veilig bepaalde Ingrediënten ook kunnen zijn, het nog steeds neerkomt op het huidtype; dit is wat bepaalt of je er al dan niet op reageert.

Sommige mensen reageren op bepaalde natuurlijke ingrediënten die over het algemeen als veilig voor gebruik worden beschouwd. Daarom moet u uw huidtype begrijpen en weten wat voor u werkt.

Als je allergisch bent of je krijgt huidirritaties van een bepaald natuurlijk ingrediënt, dan moet je ervoor zorgen dat het niet een van de samenstellingen van de natuurlijke deodorant is die je koopt.

Ook zijn er natuurlijke deodorants die speciaal zijn samengesteld voor mensen met een zeer gevoelige huid. Deze deodorants hebben meestal de meest voorkomende irriterende stoffen die er niet zijn en zijn een veiligere keuze dan welke willekeurige natuurlijke deodorant dan ook. U kunt deze ook bekijken.

Gebruiksgemak

De meeste deodoranten zijn verkrijgbaar in de vorm van crèmes, sprays en sommige zelfs in de vorm van een stick.

Voor elk van deze verschillende soorten is er een positieve en negatieve kant. Deodoranten die in crèmevorm worden geleverd, moeten meestal tussen de handpalmen worden gekneed om een groot oppervlak te creëren en het aanbrengen gemakkelijk te maken.

Het kan echter kleverig en langzaam drogen en uiteindelijk vlekken op je shirt veroorzaken; ze zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Voor pasta is het ook gemakkelijk aan te brengen, maar afhankelijk van de kleur, de dikte en de snelheid waarmee het opdroogt, kan het zijn dat je uiteindelijk bevlekte shirts krijgt.

De meeste stick deodoranten moeten meestal nat zijn met water voor gebruik; dit kan behoorlijk lastig en tijdverspilling zijn, vooral als je iemand bent die meestal gehaast is, maar het is erg makkelijk te gebruiken.

Als je niet het geduld hebt om de deodorant van de stick te bevochtigen, dan is het beter om te kiezen voor degenen die alleen toepassing nodig hebben zonder enig voorafgaand proces. De bovengenoemde deodoranten zijn allemaal overigens handig ´verwerkbaar´.

Prijs

Beste Natuurlijke deodorant voor Mannen 2

Zoals altijd is dit een zeer belangrijke factor die uiteindelijk bepalend is voor de natuurlijke deodorant die je koopt.

Als je met een budget werkt of je hebt een bedrag toegewezen om je deodorant te kopen, dan moet je ervoor zorgen dat je je aan die limiet houdt die je voor jezelf hebt gesteld.

Dit betekent echter niet dat u moet inleveren op de kwaliteit, omdat dit van het grootste belang is. Ook niet de bank gaan plunderen voor de duurste deodorant, alleen maar omdat je wilt een natuurlijke deodorant te kopen, maak het niet te gek.

Vergeet niet dat de prijs een maatstaf voor de kwaliteit van een product, want in veel gevallen zijn de meeste natuurlijke deodoranten zijn zeer betaalbaar en niet te duur.

Maar vergeet niet om altijd te gaan voor het beste wat je kunt krijgen. Met dit in gedachten, zou je in staat zijn om gemakkelijk te filteren op de extravagante die misschien niet erg effectief en de aankoop van een goede die je gemakkelijk kunt veroorloven.

FAQ

Wat is een natuurlijke deodorant?

Natuurlijke deodoranten verwijzen gewoon naar deodoranten die hun ingrediënten alleen uit natuurlijke of biologische bronnen hebben gekregen. Dit betekent dat deze groep deodoranten geen chemische bestanddelen hebben zoals andere basis deodoranten op de markt.

Deze deodoranten bevatten meestal natuurlijke stoffen die zeer gunstig zijn voor de huid en die de lichaamsgeur, om die op afstand te houden. Ze zijn ook zeer veilig voor de huid, omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten die in andere deodorants wel voorkomen.

Werken natuurlijke deodoranten eigenlijk wel?

In principe, natuurlijke deodoranten werken vrij goed echter, kunnen ze niet zo “effectief” zijn als chemische gebaseerde deodorants. Ze zijn wel een stuk veiliger, en meestal ook goedkoper.

Ook hangt de effectiviteit van een natuurlijke deodorant af van het type waar je voor gaat en in sommige gevallen van je lichaam. Voor mensen zijn zeer gevoelig voor sterke geuren, en natuurlijke deodoranten neigen zich niet zo heel sterk te zijn. Dus voor gebruikers met een sterke geur, zijn natuurlijke deodoranten goede oplossingen.

Hoe werken natuurlijke deodoranten?

natuurlijke deodoranten bevatten een aantal actieve ingrediënten die lichaamsgeuren bestrijden die bacteriën veroorzaken. Ze bevatten ook bepaalde natuurlijke ingrediënten die de deodorant een aangename maar zwakke geur geven.

Deze geur in combinatie met het preventie vermogen van de deodorant zorgen voor het schone en zoet ruikende effect dat u wenst. Sommige hebben ook sterke geuren die helpen om de lichaamsgeur te onderdrukken en je de hele dag fris te laten ruiken.

Zijn natuurlijke deodoranten wel veilig?

De natuurlijke deodoranten zijn zeer veilig omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke stoffen die ook veilig zijn. De schadelijke chemicaliën die je moet vermijden zijn niet te vinden in natuurlijke deodorants, dus je bent er klaar voor.

Ingrediënten zoals kokosolie veroorzaken zelden huidirritatie en zelfs als je gevoelig bent voor bepaalde organische stoffen, zijn er natuurlijke deodorants speciaal geformuleerd voor mensen met een gevoelige huid.

Veel fabrikanten produceren tegenwoordig ook luchtpompjes voor hun deodoranten, wel net zo veilig toch?

Waarom zou ik een natuurlijke deodorant kiezen boven andere soorten?

Met natuurlijke deodoranten is er een garantie voor veiligheid en u kunt er zeker van zijn dat het zeer vriendelijk is voor de huid. Chemische deodoranten bevatten chemicaliën zoals aluminium en parabenen die een bron van gevaar vormen voor de huid. Daarom zijn natuurlijke deodorants die zijn geformuleerd met behulp van organische stoffen het beste om een gezonde levensstijl te behouden.

Kosten natuurlijke deodoranten veel?

Natuurlijke deodoranten zijn relatief goedkoop en kunnen worden veroorloofd door de gemiddeld verdienende man. Het past ook zeer gemakkelijk in huishoud budgetten, zonder je gek te betalen hiervoor. Ook gaan ze erg lang mee, dus u hoeft ze niet vaak te vervangen. Ook de relatief dure zijn nog steeds redelijk betaalbaar.

Zijn Baking-Soda gebaseerde deodoranten veilig?

Alle ingrediënten die aanwezig zijn in natuurlijke deodorants zijn over het algemeen veilig, inclusief bakpoeder. Sommige mensen reageren echter op zuiveringszout en hun huid raakt snel geïrriteerd. Voor mensen als deze is het niet aan te raden om een natuurlijke deodorant met bakpoeder te kopen. Ook, omdat er andere natuurlijke deodorants zijn die geen natriumcarbonaat bevatten, dan kunt u altijd voor die in plaats daarvan gaan.

Hoe lang gaan natuurlijke deodoranten mee?

De gebruiker duur van een natuurlijke deodorant hangt meestal af van de hoeveelheid en de grootte van de verpakking en natuurlijk, hoe je het gebruikt.

Typisch, als je gaat volgens de richtlijnen voor gebruik door de fabrikant, dan zou je het zo lang kunnen gebruiken zoals men aangeeft. Sommige natuurlijke deodoranten gaan net zo lang mee als een jaar, terwijl andere een paar maanden kunnen duren. Dit betekent echter niet dat je er niet royaal gebruik van moet maken.

Hoe vaak moet ik gebruik maken van een natuurlijke deodorant?

Meestal worden natuurlijke deodoranten in het algemeen ’s morgens na het baden gebruikt. Je kunt de deodorant op elk moment gebruiken als je het nodig acht, maar vaker wel dan niet, het wordt ’s morgens gebruikt als de meeste mannen zich klaar maken voor het werk.

Ook gaan de meeste deodoranten een tijdje mee na gebruik, wat betekent dat je er niet te vaak binnen dezelfde dag gebruik van hoeft te maken.


Conclusie

Om beter gebruik te maken van de enorme voordelen die natuurlijke deodoranten kunnen bieden, dan zou je alleen voor het beste moeten gaan.

Simpel…

Dit is precies waarom we deze gids hebben samengesteld. Omdat het essentieel is dat je waarde krijgt voor elke cent die je besteedt aan natuurlijke deodoranten, hebben we een aantal natuurlijke deodoranten opgesomd die tot de beste op de markt behoren.

Ook als u ooit van plan bent om een aankoop te doen, is de kopersgids er om u te laten weten wat u nodig heeft.

De belangrijkste criteria die u moet gebruiken om elk van uw natuurlijke deodorant aankoop te beoordelen zou u effectief helpen bij het vermijden van de winkelstraat, die kan voortvloeien uit het proberen om de beste op de markt te vinden.

Hiermee bent u met succes uitgerust met alles wat u moet weten over natuurrampen, heel veel succes! 🙂

We gaan deze lijst regelmatig updaten met nieuwe producten en tips!

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.