Het beste elektrische scheerapparaat van 2023

Sinds 2011 werken we onze lijst van beste elektrische scheerapparaat bij. Meer dan 15 elektrische scheerapparaten zijn getest door Matthijs in de afgelopen jaren.

De top 15 is sindsdien licht veranderd, maar de kampioen is nog steeds dezelfde – Braun Series 7 (op dit moment de 7880CC.) Wat voor velen al het beste elektrische scheerapparaat sinds jaren is.

In onze meest recente tests heeft de Series 9 van Braun zelfs betere resultaten laten zien, maar vanwege de prijs hebben we hem een zilveren medaille gegeven. De Bronzen medaille gaat naar een nieuwkomer Philips OneBlade zeer verrassend dit jaar. Kies dus wat het beste past bij uw behoeften en budget.

Laten we nu dieper ingaan op de top-elektrische scheerapparaten uit de geschiedenis. Blijf lezen.

Beste Braun elektrische scheerapparaten

Je bent hier omdat je op zoek bent naar het beste Braun elektrische scheerapparaat, toch? Maar waarom Braun? Het is het nummer 1 elektrische scheerapparaten merk in de wereld, maar is het de moeite waard?

Scheren en trimmen is leuk totdat je begint met het snijden van je gezicht, en dan heb je het nog niet eens over de irritatie die er op volgt! Wil je weten hoe je deze helemaal kunt vermijden? We hebben je voorzien.

Top Braun Scheerapparaten Vergelijking

Een elektrisch scheerapparaat zorgt voor glad scheren zonder aan de haarzakjes te trekken, wat leidt tot schonere resultaten en geen snijwonden, maar er zijn veel goedkope elektrische scheerapparaten die niet de moeite waard zijn.

U kunt er echter zeker van zijn dat we scheerapparaten van hoge kwaliteit hebben geïntroduceerd van niemand minder dan Braun, het toonaangevende Duitse merk dat al tientallen jaren geleden innovatief is op de manier waarop we ons scheren.

Braun Series 7 70-S7200cc
Innovatie en prestaties (2022 Update)

Braun Series 7 70-S7200cc
Braun Series 7 70-S7200cc

Braun is toegewijd aan innovatie en de nieuw 7 70-S7200cc uit 2021 is daarvan het bewijs. Dit elektrische scheerapparaat is in staat om zich aan te passen aan de vorm van uw gezicht om zelfs het moeilijk bereikbare haar te trimmen, en het kost ook de helft van de strijkbewegingen. Misschien wel het beste Folie model van Braun.

Laten we nu dieper ingaan op de top-elektrische scheerapparaten uit de geschiedenis. Blijf lezen.

Braun Series 7 70-S7200cc Zilver
Overzicht van de functies

Ontwerp

Braun’s scheerapparaat is ontworpen met een 4-delig scheerelement, dat gebruik maakt van 3 messen en een huidbeschermer. Het is gebouwd met efficiëntie in het achterhoofd, zodat het scheerapparaat het gezichtshaar in één enkele beweging kan scheren en vastleggen in plaats van twee.

De kop en de verschillende scheerelementen zweven, wat een soepele beweging mogelijk maakt die zich aanpast aan uw huid en het haar in 8 verschillende richtingen vastlegt.
Het scheerapparaat is 100% waterdicht en draadloos. U kunt het veilig gebruiken met stromend water, of zelfs tijdens het douchen!

Functionaliteit

Het scheermes heeft een 5-instellingen turbo / gevoelige modi om de zachtheid en de kracht van de werking te veranderen, die de levensduur van de batterij bespaart en biedt verschillende niveaus van precisie.

De scheermotor is gebouwd om tot 10.000 microtrillingen te leveren, zodat het scheerelement het haar bij elke scheerbeurt kan afscheren zonder te trekken, zelfs op een grote baardgrootte.
Het laadstation is uniek in de zin dat het uw scheerapparaat reinigt, smeert en laadt. Het scheerapparaat wordt geleverd met een cartridge om het station te laden, maar u zult meer moeten kopen om het in de toekomst op te laden.

Waarde

Eerlijk gezegd, het is niet echt een hele dure, maar ook niet een goedkope scheerapparaat. Hoewel we begrijpen dat hoge kwaliteit vaak gepaard gaat met een hogere prijs, kunnen we niet zeggen dat dit voor iedereen de beste oplossing is. Maar als je op zoek bent naar hoge kwaliteit zonder dat het budget een probleem is, denk dan zeker aan dit scheerapparaat.

VoordelenNadelen
– Uitstekende precisie
– Zeer scherp, maar zacht voor de huid
– Middelmaatig duur
– Enigszins omslachtig voor nauwkeurig trimmen

Ons oordeel

Bent u op zoek naar professionele kwaliteit en geavanceerde technologie? Zoek dan niet verder. Als u echter de voorkeur geeft aan de Braun kwaliteit tegen een lagere prijs, lees dan verder.

Al met al kunt u verbazingwekkende resultaten behalen met de Braun Series 7 70-S7200cc  met de zekerheid dat hij niet binnen een maand of twee naar de vuilnisbak gaat. De prestaties maken de prijs meer dan goed.

Braun Series 5 50-B1000s
De dichtste scheerbeurt

Braun Series 5 5195cc
Braun Series 5 5195cc

De meest evenwichtige optie zou niet anders zijn dan een Braun Series 5, zoals de 5190cc. Het is effectief, relatief betaalbaar, en het kan u voorzien van een gladde en stijlvolle scheerbeurt. Als u op zoek bent naar een snel en goedkoop hulpmiddel om uw uiterlijk te verfijnen, kan dit de oplossing zijn.

Overzicht van Braun 5195cc functies

Ontwerp

Het 3-delige scheerelement gebruikt 3 mesjes om de haren consistent per slag af te scheren, en het komt steeds dichter bij de huid voor verbluffende resultaten.

Het lichaam van het scheermes is iets langer en slank, en het is ontworpen om bakkebaarden, snorren of volle baarden met gemak te trimmen.
De unit heeft rubberen zijkanten voor een betere grip en comfort, waardoor een betere controle van de beweging mogelijk is.

Functionaliteit

Het scheerapparaat wordt opgeladen in het oplaadstation van Braun, dat uw scheerapparaat met één druk op de knop reinigt, laadt, smeert en droogt. U moet extra cartridges kopen voor het station. De oplossing op basis van alcohol is hygiënisch en geparfumeerd.

Braun’s OptiFoil en ActiveLift-technologieën werken samen om platliggende haren dicht bij de huid op te tillen, te knippen en vast te leggen.
De oplaadbare batterij is geoptimaliseerd voor een snelle, vijf minuten durende oplaadbeurt en u kunt tussen de vier en vijf keer grondig worden gebruikt voordat u de batterij moet opladen.

Waarde

Hoewel niet precies in de “betaalbare” sectie, is Braun 5195cc niet meer nog steeds beschikbaar tegen een redelijke prijs, en de kwaliteit van het product laat geen twijfel bestaan over de vraag of de investering de moeite waard is of niet. Raar genoeg, heeft Braun niet echt een alternatief meer voor dit product. Misschien de Series 8 8463cc, maar die is toch weer duurder dan het oude model. Jammer.

VoordelenNadelen
– Adaptief scheerhoofd
– Zeer gladgeschoren
– Batterijverlichting is een beetje vervelend…
– Het adaptieve hoofd is niet zo goed onder de kin

Ons oordeel

Braun 5195cc heeft een gunstige kosten/waardeverhouding, wat het een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar een compromis tussen professioneel scheren en technologie. De kwaliteit van Braun is zelden goedkoop, maar naar onze mening is dit een eerlijke deal.


Braun Series 9 Pro 9476cc
De beste prestaties

Het beste elektrische scheerapparaat van [year] 1
Braun Series 9 Pro 9476cc

Braun 9476cc Pro wordt beschouwd als een van de beste scheerapparaten op de markt. Nu zou het iets te veel van ons vergen, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat dit verreweg het meest technologisch geavanceerde elektrische scheerapparaat is.

Overzicht van de 9476cc functies

Ontwerp

Dit Braun scheerapparaat is ontworpen met een 5-delig scheerhoofd, dat bestaat uit 4 messen en een huidbeschermer. Alles bij elkaar scheren ze bij elke aanraking snel haren af zonder dat dit ongemak in de huid veroorzaakt.

Het scheerhoofd is flexibel en beweegt in 10 verschillende richtingen om zich aan te passen aan de huid. De onafhankelijke zwevende knipelementen kunnen zelfs de lastigste haren opvangen.

Trimmen wordt vergemakkelijkt met 2 trimmers, inclusief een titanium gecoate trimmer om grote of krullende baarden aan te pakken. Maat 7 is geschikt voor de zijkanten, terwijl maat 9 beter geschikt is voor algemeen scheren.

Functionaliteit

De 9476cc is waterdicht en snoerloos zodat u hem kunt gebruiken met stromend of water, of tijdens het douchen. Het is net zo goed geschikt om droog te scheren, voor het geval dat je zin hebt in dat traject.

De scheermotor kan tot 10.000 microtrillingen leveren om het haar in elke slag te scheren zonder te trekken. Hierdoor zijn de inkepingen en sneden verdwenen, zelfs bij grote baarden.

Het laadstation reinigt, smeert en laadt uw scheerapparaat op. Het scheerapparaat wordt geleverd met een cartridge van de sanitaire oplossing, en u zult meer moeten kopen om het in de toekomst op te laden.

Waarde

Braun De 9291CC is aan de dure kant, meer dan de vorige modellen. De kwaliteit van het product is onmiskenbaar, maar de prijs kan voor sommigen te hoog zijn. Dit is een product voor de stijlvolle perfectionist, die op zoek is naar de hoogste prestaties.

VoordelenNadelen
– Snel snijden
– zacht en glad scheren
– voelt zeer kwalitatief aan
– Duur (maar de moeite waard)
– Lage levensduur van de batterij

Braun Series 3 3090cc
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Braun Series 3 scheerapparaten zijn misschien niet zo populair als ze waren, vooral gezien de nieuwere serie. De serie 3 heeft echter scheerapparaten van hoge kwaliteit, zoals de 3090cc. Hij zal niet zo flitsend of technisch superieur zijn als de Series 7 of 9, maar hij dient zijn doel goed genoeg.

Braun Series 3 3090cc
Braun Series 3 3090cc

Ontwerp

Het scheerhoofd heeft onafhankelijke, zwevende snij-elementen voor een beter aanpassingsvermogen aan uw huid. Het maakt gebruik van driedubbel-knippen om met precisie te scheren, zonder aan de haarfollikels te trekken. Compacte en comfortabele grip, waardoor het een fatsoenlijk scheermes is.

Elke beweging van de 3-delige scheerelementen scheren het haar en komen geleidelijk dichter bij de huid.

Functionaliteit

Het scheerapparaat wordt opgeladen in het oplaadstation van Braun, dat uw scheerapparaat met één druk op de knop reinigt, laadt, smeert en droogt. U moet extra cartridges kopen voor het station. De oplossing op basis van alcohol is hygiënisch en geparfumeerd.

Dit scheerapparaat gebruikt geniale Braun’s SmartFoil om het haar efficiënter en in verschillende richtingen vast te leggen.

De oplaadbare batterij is geoptimaliseerd voor een snelle, vijf minuten durende oplaadbeurt, en u kunt tussen de vier en vijf grondige toepassingen krijgen voordat u hem moet opladen.

Waarde

Een aanvaardbare prijs en een bovengemiddelde prestatie. Dit is wat wij een deal noemen!

Toegegeven, het kan een paar tekortkomingen hebben, zoals een lagere levensduur van de batterij of langzamer scheren, maar alles bij elkaar krijgt u alle kwaliteit en prestaties van Braun voor een betaalbare prijs.

VoordelenNadelen
– Betaalbaar
– Snijden met driedubbele werking
– Scheren gaat niet erg snel…
– Kan oververhit raken als het te lang wordt gebruikt.

De geschiedenis van het merk Braun

De Duitsers staan bekend om hun ingenieursvak en daarom heeft Braun ons steeds weer verrast met hun nieuwe elektrische scheerapparaten. De geschiedenis van het elektrische scheerapparaat van Braun gaat terug tot de jaren vijftig van de vorige eeuw, toen het allereerste elektrische scheerapparaat werd geïntroduceerd door Max Braun. Dit elektrische scheerapparaat bestond uit nauwkeurig bewerkte bladen die werden aangedreven door een kleine elektromotor.

Het concept van een elektrische machine die de baard of snor van een man scheert was nieuw in die tijd – de machine was in staat om te scheren met behulp van water of scheerzeep. Deze innovatie veranderde de manier waarop mannen zich scheren, voor altijd.

Er zijn over het algemeen twee soorten elektrische scheerapparaten – folie en roterende scheerbladen. Roterende scheerapparaten werken met cyclische bewegingen, terwijl scheerapparaten met zijwaartse bewegingen werken die maximale precisie en superieure controle over hun roterende tegenhangers mogelijk maken.

Dit is precies de reden waarom Braun zich concentreert op het scheerapparaat van het folie-type en het scheerapparaat maakt. De meeste mensen geven de voorkeur aan de producten van Braun vanwege hun solide kwaliteit en de fijne techniek. Het uiterlijk van de Braun elektrische scheerapparaten is ook zeer uitnodigend, omdat het ontwerp van hun producten is beïnvloed door het Bauhaus-tijdperk.

Braun is een pionier in het introduceren van enkele van de meest innovatieve functies in hun elektrische scheerapparaten. Al hun scheerapparaten bieden een hoog prestatieniveau en om ervoor te zorgen dat ze dat wel doen, produceert Braun geen elektrische scheerapparaten van het laagste niveau.

Enkele van de kenmerken die in tal van modellen van Braun elektrische scheerapparaten worden aangetroffen, zijn de volgende.

Braun Technologieën & Benadering

Intelligent Sonic Technology

Deze technologie induceert ongeveer 10000 microtrillingen bij elke slag om meer haar te helpen vangen. Dit zorgt voor een gladde, grondige en comfortabele scheerbeurt. De Intelligent Sonic Technology is opgenomen in de Series 7 van Braun elektrische scheerapparaten.

https://www.youtube.com/watch?v=Qn5kNqc1tjQ

Personalisatie

De Serie 7 biedt een optie tussen extra gevoelige, normale en Intensieve modi om de beste prestaties te garanderen, afhankelijk van het gezichtsgebied.

Draaibare scheerkop

Het draaibare scheerhoofd is ontworpen om zich aan te passen aan de gezichtscontouren, zodat een comfortabeler en gladder scheerresultaat wordt verkregen. Zowel de Series 5 als de Series 7 hebben het draaibare scheerhoofd voor maximaal comfort.

Flexibele snijelementen

De snijelementen zijn zo ontworpen dat ze zich aanpassen aan de contouren van de huid terwijl ze bij elke beweging kort en lang haar knippen. Deze functie is geïntegreerd in de Series 3, Series 5, Series 7 en Series 9 van Braun’s scheerarsenaal.

Volledig wasbaar

Het zijn weliswaar elektrische scheerapparaten, maar dit belet niet dat ze volledig en grondig gewassen kunnen worden; u kunt uw scheerapparaten van de Series 3, Series 5 en Series 7 zonder zorgen wassen.

Schoonmaak- en oplaadstation

U kunt het volledige onderhoud uitvoeren met een druk op de knop in alle elektrische scheerapparaten uit de Braun-serie.

Er zijn tal van andere kenmerken die Braun elektrische scheerapparaten onderscheiden van andere merken, en de beoordelingen in dit artikel zullen u helpen ze te identificeren.


Beste scheerapparaten
van Philips

Een ander topmerk van elektrische scheerapparaten is Philips natuurlijk. Philips scheerapparaten zijn vooral gespecialiseerd in roterende scheerapparaten en biedt u een uitstekende scheerkwaliteit voor een eerlijke prijs, zoals we dat in Nederland kennen natuurlijk.

Top Philips scheerapparaten vergelijking


Philips OneBlade QP2520/30
Het meest handige ontwerp

Philips OneBlade QP2520/30
Philips OneBlade QP2520/30

De Philips OneBlade QP2520/30 is een handig en onderhoudsvriendelijk elektrisch scheerapparaat. Het is niet zo goed voor schoon scheren, maar het kan uitstekend zijn om u datgene te geven wat u nodig heeft om het scheerapparaat aan te raken, af te rimpelen of te trimmen. En dat alles zonder de vervelende sneden.

Overzicht van OneBlade-functies

Ontwerp

Het scheermes is licht en wendbaar. Voor een beter comfort is de handgreep voorzien van rubber en textuur.

Het scheerelement is bevestigd aan een flexibel hoofd dat de contouren van uw gezicht volgt, zodat u zich vol vertrouwen en met precisie kunt scheren.

De snijder scheert de haren met een dubbel beschermingssysteem, dat ervoor zorgt dat uw hebben is comfortabel en niet te dicht bij de huid.

Functionaliteit

OneBlade kan veilig onder de douche worden gebruikt omdat het waterbestendig en draadloos is. U kunt zich ook prima droog scheren, omdat er geen specificaties zijn.

Het is aan te raden om de batterij minstens 24 uur op te laden.

Het scheerapparaat zelf heeft een levensduur van 45 minuten, terwijl de gemiddelde oplaadtijd ongeveer 8 uur moet zijn. Afhankelijk van de tijd die u besteedt aan het scheren, kan het scheerapparaat enkele maanden meegaan.

Het vervangen van het scheermesje is vrij eenvoudig en de hoge kwaliteit garandeert tot 4 maanden effectief scheren. Het product wordt geleverd met 3 trimkammen:

 • 1 mm voor een strakke scheerbeurt
 • 3 mm voor stoppelbaardje
 • 5 mm voor lange stoppeltjes

Waarde

Wij geloven dat dit Philips product ´soort´ erg veel in zijn mars heeft. Het prijskaartje is redelijk laag en het aantal haalbare ´scheer´ meters die je kunt maken op je gezicht handige verzorgingstoestel kunt halen is niet te versmaden. Toch vinden we het voor een aantal scenario’s ontoereikend: lange baarden scheren of goed stylen 🙂

De levensduur van de batterij is beperkt en het snijvermogen is minder hoog, dus is het meer gericht op het dagelijkse scheren, tot het scheren om de 4 of 5 dagen.

Mocht u meer nodig hebben dan wat dit model allemaal kan, dan kunt u wellicht verschillende opties overwegen.

VoordelenNadelen
– Uitstekende prestaties
– Zacht voor de huid
– Niet zo goed voor harde baarden
– Vervangende bladen zijn duur

Samenvatting

Dit Philips elektrische scheerapparaat is voor de meeste mensen een solide keuze. Het kan omgaan met onhandelbare gezichtsharen en helpt u uw gezicht schoon en opgeruimd te houden.

Met de Philips OneBlade scheert u geen enorme baarden, maar het kan uw persoonlijke verzorging en styling veel gemakkelijker en aangenamer maken.


Philips Series 5000 S5589/38
Toegankelijk en robuust

Philips Series 5000 S5572/10
Philips Series 5000 S5572/10

In navolging van de trend van one-stop-oplossingen voor scheren en trimmen, brengt Philips het 5000-model. Dit is een iets geavanceerder verzorgingstoestel. Aan de buitenkant is het niet al te mooi, maar onder de motorkap heeft het een aantal interessante functies.

VoordelenNadelen
– Sterk snijelement
– Beheerbare oplaadtijd
– Zou niet alle haren snel kunnen verwerken…
– Het is een beetje duur voor wat het doet…

Philips 5000 S5572/10 overzicht
van de functies

Ontwerp

Het scheerhoofd maakt gebruik van een gepatenteerde Contour Detect-technologie, zodat elk scheerelement onafhankelijk van elkaar in 8 richtingen beweegt, zodat het zich aanpast aan de rondingen van uw gezicht. Dit maakt een dichter en effectiever scheren mogelijk.

De snijelementen maken gebruik van een precisie systeem dat de haren in een optimale positie verzamelt om te knippen, wat leidt tot een comfortabele scheerbeurt, hoewel het iets meer tijd kost om dichterbij te komen.

Het scheerhoofd is onder een hoek geplaatst en de grip van het scheermes is voorzien van rubber, waardoor comfortabel scheren met minder uitrekken van de handen mogelijk is.

Functionaliteit

Zelfslijpende messen voor een maximale efficiëntie, dag na dag. Vervangingsmessen zijn duur, maar u hoeft ze minder vaak te vervangen vanwege de manier waarop het scheerapparaat werkt. 5 ingebouwde instellingen om te trimmen, gaande van stoppels tot korte baard.

De materialen en vormen zijn zo gerangschikt dat huidirritatie wordt voorkomen en ze zijn geschikt voor zowel droog als nat scheren.

De batterij is in een uur tijd volledig opgeladen en biedt tot ongeveer 50 minuten plezier.

Waarde

Niet wat wij noemen goedkoop, maar wel van hoge kwaliteit, wat een goede prijs/kwaliteit verhouding inhoudt.

Als we eerlijk zijn, is er zelden een verschil in styling potentieel tussen een scheerapparaat van $40 en een scheerapparaat van $140, maar de toegevoegde gemakken en duurzaamheid betalen zichzelf uiteindelijk op de lange termijn.

Ja, dit model is duur, maar naar onze mening zijn de functies en onderdelen van hoge kwaliteit, en we denken niet dat je binnenkort op een ander scheerapparaat zou overschakelen.

Samenvatting

Eersteklas kwaliteit, strak design en bekwame mechanische componenten. Als er een lijst is van dingen die een scheerapparaat moet doen, dan tikt dit elektrisch scheerapparaat van Philips alle vakjes aan. Het ontwerp bevalt ons erg goed en we denken dat het product voor de meeste mensen goed past.


Philips Shaver Series 9000 S9986/55
De meest geavanceerde scheerbeurt

Het beste elektrische scheerapparaat van [year] 2
Philips Series 9000 S9711/31

Elke Philips-generatie vernieuwt de vorige generatie in bijna elk opzicht, en we konden van de S9986/55 niet minder verwachten. Zeker duur, maar met de achterliggende beweegredenen natuurlijk.

VoordelenNadelen
– Grote levensduur van de batterij en snelle laadtijd
– Uitstekende scheerbeurt
– Relatief duur
– De voordelen rechtvaardigen misschien niet het hoge prijskaartje…

Philips Series 9000 S9711/31
Functies overzicht

Ontwerp

De Contour Detect Technology maakt een andere verschijning in dit scheerapparaat, met een 8-directionele scheerkop die de contouren van uw gezicht en nek volgt.

De snij-elementen maken gebruik van V-Track precisie messen om ervoor te zorgen dat elk haar, ongeacht de lengte, wordt gevangen. Het werkt relatief dicht bij de huid met minder slagen, waardoor je gezicht comfortabel en irritatievrij blijft.

AquaTec-technologie voor effectief nat (of droog) scheren met behulp van gel of schuim. Het is aan te raden om voor de natte scheerroute te gaan, hoewel er geen merkbaar verlies van scheerervaring mag worden verwacht als u dit niet doet.

Functionaliteit

Zelfslijpende scheermesjes voor een goede kwaliteit van het scheren, dag na dag en voor meer duurzaamheid. De vervangingen zijn duur, maar afhankelijk van uw gebruik hoeft u dit misschien niet regelmatig te doen.

Het reinigingsstation reinigt, droogt en smeert uw scheerapparaat automatisch in een alcoholvrije oplossing.

Persoonlijke comfort instellingen om de intensiteit van het scheren aan te passen, evenals een gezichtsreinigingsborstel addon om te gebruiken met uw voorkeur wassen.

Digitaal display dat het batterijniveau, de reinigingsindicator en de reisvergrendeling weergeeft.

Waarde

Maar is het wel duur, maar is het echt nodig? Het eeuwenoude argument.

Als je het ons objectief vraagt, is het misschien niet de moeite waard. Zeker, het extra gemak is prima, maar het doet niets bijzonders, en eerlijk gezegd, het doet niets wat een model niet kan doen, de helft van zijn kosten niet.

Dat gezegd hebbende, is dit elektrische scheerapparaat van Philips niet zonder zijn verdiensten. We kunnen de professionele resultaten, het uitstekende ontwerp en de handige toevoeging niet ontkennen. Als u op zoek bent naar topprestaties, dan is dit misschien wel het geval.

Samenvatting

Esthetisch gezien is dit product niet zo overtuigend als de 8900, althans naar onze mening, maar het grijpt alles wat het deed en doet het beter, niet door een lange wandeling, maar nog steeds belangrijk.

Wij houden van de toevoeging en geloven dat dit scheerapparaat de definitieve “one-stop”-oplossing voor uw gezichtsverzorging zou kunnen zijn. Als je het in dit licht bekijkt, wordt het doel en de waarde van het product duidelijk. Als u gewoon een mooie scheerbeurt wilt, raden wij u aan om elders te kijken, lager in de prijsklasse.


Philips series compleet uitgelegd

Wij vonden het zelf erg lastig om de modellen uit elkaar te houden, en hebben we een klein overzicht gemaakt van de beschikbare Philips model soorten die beschikbaar zijn. Lees je mee?

Click & Style Series

 • De Click & Style serie is een 3 in 1 scheertoolkit die ontworpen is om gebruikt te worden voor het scheren, stylen en verzorgen van het lichaam dankzij de 3 verschillende opzetkoppen.
 • Je kunt het gebruiken als een droog scheerapparaat of gebruik scheercrème voor je eigen gemak.
 • Dual Rotary Razor maakt het makkelijker om te scheren zonder snijwonden of inkepingen te krijgen.
 • 5 lengte-instellingen zijn inbegrepen om de scheerbeurt aan te passen voor de beste trim.

PowerTouch Series

 • De PowerTouch-serie omvat klassieke droge scheerapparaten.
 • Een GyroFlex 3D-systeem is geïntegreerd om drie onafhankelijk draaiende onderdelen te bieden die de contouren van uw gezicht volgen.
 • De UltraTrack scheerhoofden zijn voorzien van sleuven voor lang haar, kanalen voor langer haar en gaten voor de kortste stoppels.
 • AquaTec seal maakt het mogelijk om droog te scheren of nat te scheren met een crème of gel.
 • Met 1 uur opladen kun je het scheerapparaat bijna 20 dagen gebruiken.

PowerTouch met Aquatec Series

Deze Philips-scheerapparaten zijn vergelijkbaar met die uit de PowerTouch-serie, maar ze hebben zowel draaibare als flexibele scheerhoofden, in vergelijking met alleen buigkoppen uit de PowerTouch-serie.

SensoTouch 2D

 • De SensoTouch 2D serie is ontworpen om een ultieme scheerervaring te bieden en een prachtig design te tonen.
 • Ze zijn voorzien van zowel draaibare als buigzame hoofden.
 • Ze kunnen gebruikt worden voor zowel droog als nat scheren met gel en scheerschuim.
 • De huidvriendelijke precisietimer voorkomt onnodig huidcontact tijdens het trimmen.

SensoTouch 3D

 • De SensoTouch 3D is de meest geavanceerde serie elektrische scheerapparaten van Philips.
 • Deze serie omvat zowel droge als natte scheerapparaten met Aquatec.
 • Een GyroFlex 3D-systeem is ingebouwd om drie onafhankelijk draaibare onderdelen te leveren die de contouren van uw gezicht volgen.
 • Het Super Lift & Cut Dual Blade System is ontworpen om het haar op te tillen zodat het vanaf de basis kan worden geknipt.

Andere populaire Philips modellen

Philips Series 5000 BG5020/15
Trimmen én scheren in 1

Philips Series 5000 BG5020/15
Philips Series 5000 BG5020/15

De Philips bg5020 is een uniek elektrisch scheerapparaat – niet voor het scheren van uw baard of het trimmen van uw snor. Zoals de naam al zegt, is het scheerapparaat ontworpen voor mannen die op zoek zijn naar een comfortabele manier om uw baard of snorhaar onder de nek te verzorgen.

Dit betekent dat de Philips bg5020 het haar op de borst, buik, oksels, oksels, rug en liezen scheert en trimt. Het is volledig waterdicht en je kunt het gebruiken onder de douche, of gewoon zo droog.

De 3D zwenkbare kop zorgt ervoor dat de bladen de contouren van het lichaam zo nauwkeurig mogelijk volgen om de kans op huidirritatie te elimineren. De bladen en kammen zijn rond gemaakt om krassen op de huid te voorkomen.

Een krachtige baardtrimmer met 5 verschillende lengte-instellingen om u te helpen zich aan te passen aan de lengte van uw lichaamshaar; een geweldige keuze voor mannen die een verzorgingsoplossing willen die knippen en inkepingen voorkomt.

Philips Series 7000 S7510/41
Toch relatief oke

Philips Series 7000 S7510/41
Philips Series 7000 S7510/41

De S7510/41 is een tamelijk kleiner model, wel minder mogelijkheden, maar schijnbaar zijn wij Nederlanders op dit model verlieft. Niet de goedkoopste, en zeker niet de duurste, is de S7510/41 een absoluut koopje, als je bedenkt dat hij zo rond de €120 te verkrijgen is bij de grote online shops. (Bij coolblue 1 van de beste lopende producten).

De kleuren zijn elegant keramisch wit met mat zilver en in combinatie met de slanke vorm maken het een blikvanger. De batterijniveau-indicator van de 7370/41 is eentraps, en meer ook niet eigenlijk. De kop is voor deze prijs erg dynamisch, en past zich prima aan het gezicht aan.

Zeker aan te raden voor de liefhebbers van goedkoop elektrisch scheren, en toch compleet zijn.


Beste Remington elektrische scheerapparaten Reviews

Dat Remington scheerapparaten, een verhaal apart. Want in de eerste plaats is Remington een computerbedrijf, en de gehele ´scheer´ afdeling een externe tak ervan, wat niet zo heel absurd lijkt, gezien de modellen die ze uitbrengen. Mannen en technologie zijn altijd op elkaar afgestemd, dachten de ontwikkelaars van Remington, toen ze in 1937 het eerste elektrische scheerapparaat op de markt brachten.

Ook nu nog is complexe technologie een handelsmerk van deze fabrikant op het gebied van scheerapparaten voor mannen. De scheerapparaten dragen al hun technische kenmerken in hun naam, zoals het geval is met de Remington XR-scheerapparaten met Hyper-Flex-technologie. De top modellen van Remington zijn niet zo gelieft als die van Braun en Philips, maar ze doen wel zeker mee.

Top Remington scheerapparaten vergelijking


Laten we elk van Remington best verkochte scheerapparaten eens nader bekijken.

Remington Ultimate Series R9 XR1570
Topmodel of toch niet?

Remington Ultimate Series R9 XR1570
Remington Ultimate Series R9 XR1570

Overzicht van R9 XR1570 functies

Het R9 Ultimate XR1570 scheerapparaat is ontworpen voor comfortabel scheren met uitstekende prestaties. Innovatieve technologieën zoals de ComfortSpin scheerhoofden zijn gebruikt om een comfortabele scheerbeurt te garanderen.

VoordelenNadelen
– uitklapbare detailtrimmer
– turbostand  🙂
– snellaadfunctie 
– geen reinigingsstation!
– Materiaal kwalitatief minder…

Design

Het scheermes is optisch een echt juweel en ligt zeer goed in de hand en is heel stil in vergelijking met andere scheerapparaten.

Interessant is vooral dat het scheermes een lange haarsnijder heeft en dus de “styling” van de baard mogelijk maakt. Hier kunt u mooie baard lijnen trekken. De snijder kan zowel nat als droog worden gebruikt, praktisch wanneer het snel moet gaan, dan komt het scheermes gewoon onder de douche.

Functionaliteit

Het R9 Ultimate XR1570 roterende scheerapparaat is lithium aangedreven en de batterij gaat tot 60 minuten mee. De oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur, maar er is ook de mogelijkheid om snel op te laden, dan is het scheerapparaat binnen 5 minuten klaar voor gebruik. De resterende tijd wordt in minuten op een display weergegeven.

Het scheermes past zich perfect aan alle huidcontouren aan en vangt alle baardharen grondig op. Het laat een mooie gladde huid achter. Er is geen huidirritatie

De baard trimmen bevestiging maakt het ook mogelijk om decoratieve baard trimmen of de “3-daagse look”.

Waarde

De Remington is super cool! De scheerbeurt is zeer grondig en het scheermes is stil. De bijgeleverde opbergtas is praktisch en sluit het apparaat goed af omdat het een stevige hoes heeft.

De oplaadtijd wordt weergegeven in minuten, zodat u altijd kunt zien hoeveel resterende tijd er nog beschikbaar is. Dit is zeer praktisch, zodat je op tijd weet wanneer je moet opladen. Het scheerapparaat kan ook worden gebruikt voor nat scheren.

Bij mij was het niet alleen de baard wat getest werd hiermee, maar ook het gezicht werd getest, en ik kan echt zeggen dat ik mega verrast was met het resultaat. Oke, ik denk dat de kwaliteit over de jaren heen toch gaat nalaten, in vergelijking tot de grotere merken, maar op zich echt niet slecht.

Ons oordeel

Het scheerapparaat van Remington kon ons niet echt overtuigen. Optisch gezien is alles tiptop, ook de kwaliteit, er is niets om over te klagen. Het scheerhoofd kon echter niet aan onze verwachtingen voldoen. En dat is het belangrijkste criterium voor een scheerapparaat.

Maar de Remington had het niet zo makkelijk met de concurrentie hier in huis, om eerlijk te zijn. Is het een topmodel of niet? Ik denk het niet. Want als je nog nooit eerder een roterend scheerapparaat hebt gehad, zal je waarschijnlijk gek zijn op Remington’s scheerapparaat.

Het is een goed product, dus het doet wat het hoort te doen, de kwaliteit is uitstekend, de prijs-prestatieverhouding is vrij goed, alleen het scheermes kan worden geoptimaliseerd zodat u sneller een gladde scheerbeurt krijgt.

Remington Scheerapparten series uitgelegd

Er zijn niet zo heel veel model aanduidingen bij Remington, maar die er zijn moeten even uitgelegd worden.

Remington scheerapparaten zijn voornamelijk onderverdeeld in twee categorieën

 • F-serie
 • R-serie.
 • En nog de Durable trimmer series, maar dat is nu niet belangrijk

De F-serie zijn folie scheerapparaten en de R-serie zijn roterende scheerapparaten. Ze hebben niet de beste elektrische scheerapparaten op de markt, maar ze zijn een uitstekende keuze als je een basisbehoefte hebt.

Remington scheerapparaten waren, historisch gezien, erg populair. In de jaren ’60 waren zij de eersten die draadloze oplaadbare scheerapparaten introduceerden. Ze maakten ook een nieuwe doorbraak door de integratie van een flexibel foliesysteem in het midden van de jaren zeventig.

Het is vermeldenswaard dat Remington scheerapparaten niet ontworpen zijn om 6 tot 7 jaar mee te gaan zoals de andere topmerken. Maar niet iedereen wil graag zo lang bij een scheerapparaat blijven.

Sommige mensen betalen graag €30 tot €90 voor een scheerapparaat dat enige jaren meegaat, als ze zich nog steeds goed en comfortabel scheren.


Beste elektrische scheermachine voor de oudere man

Beste elektrische scheermachine voor de oudere man

Elke oudere man heeft een kwaliteit scheerapparaat nodig om hem te helpen om binnen enkele minuten door zijn gezichtshaar te knippen. Het beste elektrische scheerapparaat voor oudere mannen die met lang haar en goed gezichtshaar te maken hebben. Belangrijker nog, het scheerapparaat moet mild zijn voor de huid.

Het is betreurenswaardig dat de huid van elke man met de leeftijd verandert. Maar elke oude man moet leren zich aan te passen. Blijf dit overzicht lezen om meer te weten te komen over de vijf elektrische scheermodellen die ideaal zijn voor oudere mannen om te gebruiken.

Elk model is praktisch en gemakkelijk vast te houden, maar de kenmerken verschillen per ontwerp. Laten we eens kijken hoe goed deze scheerapparaten kunnen werken, want u ontdekt een hulpmiddel voor uw gemak en gemak.

Deze tabel geeft onze keuze aan elektrische scheerapparaten van topkwaliteit weer die het beste passen bij oude mannetjes. We vergelijken 5 scheerapparaten met twee parameters.

De eerste is het type scheerapparaat: roterend of met folie. De tweede parameter is een looptijd – dit is een aantal minuten of uren scheerapparaat dat van de ene lading naar de andere kan werken.


ScheermodelTypeAccuduur
Braun Series 7 7880CC Folie 50 minuten
Philips S9711 Roterend 50 minuten
Remington XR1570 Roterend 40 minuten
Philips S5530 Roterend 50 minuten
Braun Series 9 9291CC Folie50 minuten

Uitgebreid overzicht van 5 beste elektrische scheerapparaten voor oude mannen

Braun Series 7 70-S7200cc

Het beste elektrische scheerapparaat van [year] 3
Braun Series 7 70-S7200cc

De eerste optie komt van Braun, een populaire naam in de scheerwereld. Braun maakt het scheermes uit de Serie 7 met een slim scheerapparaat dat zich aanpast aan uw baard. U krijgt een constante trimsnelheid wanneer u het Series 7 scheerapparaat gebruikt.

Het scheerapparaat bestaat uit 4 scheercomponenten voor een nette snit. Er zijn 3 snijgereedschappen, gevolgd door een SkinGuard oppervlak om te voorkomen dat de scheermesjes te ruw worden.

De bedieningsconfiguratie aan de onderzijde bestaat uit twee knoppen voor het schakelen tussen vijf scheermodi. De 5 opstellingen veranderen de vermogensinstelling van de motor. De kleine lampjes in de onderste lijst geven de specifieke scheerstand aan die u gebruikt.

De Sonic en Autosense innovatie produceert 10.000 microtrillingen per minuut. De motor past zich aan de dikte van het haar aan, waardoor bij elke slag meer haar wordt vastgelegd.

De batterij werkt gedurende 50 minuten op een volledige lading. Ook de batterij wordt in ongeveer een uur opgeladen.

Het laadstation bevat een reinigingsdock dat het scheermes smeert en verwijdert.

Het scheerapparaat is geschikt voor oudere mannen omdat het een milde aanpak gebruikt voor het reinigen van het haar. De foliesnijder is veilig en comfortabel, terwijl de mesjes niet direct in contact komen met de huid.

Ik was onder de indruk van hoe goed het scheermes werkt. Het Series 7 scheermes is eenvoudig aan te zetten en te configureren.

Ik kan dit scheerapparaat ook onder de douche gebruiken. Het vermogen van het scheerapparaat om te werken in vochtige en droge omstandigheden is een pluspunt.

De meegeleverde precisietrimmer is een van mijn favoriete functionaliteiten. De trimmer slaagt voor vlekken zoals rond mijn bakkebaarden, onder mijn neus, rond mijn lip en andere plekken die voor mij meestal moeilijk te trimmen zijn. Het reinigings- en oplaadstation was ook gunstig voor mij.

Bent u op zoek naar professionele kwaliteit en geavanceerde technologie? Zoek dan niet verder. Als u echter de voorkeur geeft aan de Braun-kwaliteit tegen een lagere prijs, lees dan verder.

Al met al kunt u verbazingwekkende resultaten krijgen van de Braun 7880CC met de zekerheid dat hij niet binnen een maand of twee naar de prullenbak gaat. De prestaties maken de prijs meer dan goed.


Philips Shaver Series 9000 S9986/55

Het beste elektrische scheerapparaat van [year] 4
Philips Shaver Series 9000 S9986/55

Deze optie voor het beste elektrische scheerapparaat voor oudere mannen verschilt van de andere op deze lijst omdat het een driekoppige stijl heeft. Dit bestaat uit 3 roterende koppen die met elkaar verbonden zijn op één lichaam. De flexibele koppen zorgen voor een stevige snit.

De 3 scheerhoofden bewegen in acht richtingen. De nauwe scheerbeweging zorgt voor een scherpe snede met een nauwer resultaat. Het ContourDetect systeem identificeert het haar en buigt de scheerhoofden op basis van de hoeken die het haar rijpt. Een deel hiervan is om het haar te verhogen zodat alles gelijkmatig wordt geknipt. De zelfslijpende messen zullen je haar verzamelen en het haar opruimen.

Het scheermes gebruikt 3 scheersnelheden. Kies de Slow optie voor een milde scheerbeurt op de gevoelige huid, een Medium instelling voor de basis scheerbehoeften en een Fast shave voor dikkere plekken.

Inclusief een wasbeurt aan de borstel en zet het scheermesje aan. Gebruik de borstel na het scheren voor een vollere reiniging of voor het verzachten van het haar.

Ik kan een snelle lading van vijf minuten gebruiken om genoeg kracht te krijgen voor één scheerbeurt. Ik hou ook van hoe het een uur duurt om het scheermes in het algemeen op te laden, maar de snelle lading is vaak alles wat ik nodig heb.

De reinigingsfunctie op het laadstation maakt gebruik van een meerdelige methode die veel uitgebreider is dan wat ik elders heb gezien. Het SmartClean systeem reinigt de scheerhoofden, reinigt de messen en droogt vervolgens alles op. Ik kan zelfs de batterij opladen terwijl het scheerapparaat wordt geveegd.

Ik had graag een precisietrimmer op dit scheermes gezien. Maar de vorm van de tri-head maakt het voor het scheermes vrij moeilijk om zo’n functie te hebben.

Esthetisch gezien is dit product niet zo overtuigend als de 8900, althans naar onze mening, maar het grijpt alles wat het deed en doet het beter, niet door een lange wandeling, maar nog steeds aanzienlijk.

Wij houden van de toevoeging en geloven dat dit scheerapparaat de definitieve “one-stop”-oplossing voor uw gezichtsverzorging zou kunnen zijn. Als je het in dit licht bekijkt, wordt het doel en de waarde van het product duidelijk. Als u gewoon een mooie scheerbeurt wilt, raden wij u aan om elders te kijken, lager in de prijsklasse.


Remington Ultimate Series R9 XR1570

Remington-Ultimate-Series-R9-XR1570
Remington-Ultimate-Series-R9-XR1570

Als je een stevige baardgroei hebt, is de Remington Ultimate Series R9 XR1570 is een goede keuze voor jou.

Het scheerapparaat heeft een flexibele kop en daarmee de gezichtscontouren van je gezicht. Heeft u extra kracht nodig om uw baard te controleren? Zet dan de turbo-modus aan.

De ComfortSpin scheerhoofden roteren in tegengestelde richtingen om huidirritatie te verhinderen.

Als u een soepel huidresultaat met een korte stoppelbaard wilt afwisselen met een kort stoppelbaardje, pak dan de trimo-hulpstuk. Hiermee kunt u trimmen tot lengtes van 2 tot 6 mm.

Dit apparaat heeft een batterijduur van een uur, de overblijvende levensduur van de batterij wordt op het display aangegeven. Als u vergeten bent het scheerapparaat op te laden, dan biedt de snelladingsfunctie een oplossing.


Philips Series 5000 S5530/06

Philips Series 5000 S5530/06

Elektrische scheerapparaten maken gebruik van roterende of folietechnologieën om een schoon en glad scheerresultaat te verkrijgen.

Echter, scheerapparaten die gebruik maken van folie scheertechnologie knippen het haar door middel van een lineaire beweging die het moeilijker maakt om effectief vast te leggen, op te tillen en te knippen haren die in verschillende richtingen groeien.

De Philips Series 5000 s5530/06 scheerapparaat maakt gebruik van een roterend knipsysteem dat is ontworpen om zacht te zijn voor de huid, maar ook effectief is bij het vangen, optillen en scheren van ongelijk of in tegengestelde richting groeiende haren.

Een roterende scheerwerking is gewoon effectiever en zachter en maakt het scheren van het scheerresultaat minder inspannend.

Als je een volle baard, korte baard, sik of schoon geschoren gezicht hebt, kan het soms een hele klus zijn om je look te behouden, vooral als je geen natuurlijk perfect haar hebt.

Dit elektrische scheerapparaat van Philips maakt het eenvoudig om uw schone scheerbeurt of volle baard te onderhouden door nog meer prestaties te leveren met een Turbo Shave-instelling direct binnen handbereik.

Door eenvoudigweg de schakelaar om te draaien, krijgt het scheerapparaat automatisch een boost van 10% in snelle en effectieve snijwerking. Dit is ideaal voor het omgaan met volle baarden of gezichtshaar dat soms niet goed werkt.

Voor de ouderen is dit elektrisch scheerapparaat een grote uitkomst, zeker aan te raden.


Braun Series 9 9291CC

Braun-Series-9-9291CC
Braun-Series-9-9291CC

Het Braun Series 9 scheerapparaat is een luxe klasse folie scheerapparaat. De belangrijkste kenmerken zijn een elegant ontwerp in combinatie met een slingerende, flexibele scheerkop.

Het scheermes is verkrijgbaar in verschillende kleurenschema’s en is verkrijgbaar met of zonder reinigingsstation. De prijs voor Braun Series 9 varieert tussen de 200 Euro en 300 Euro, afhankelijk van de versie.

U moet zich er echter van bewust zijn dat alle versies van een serie gebaseerd zijn op hetzelfde apparaattype. Ze zijn technisch identiek en bieden dezelfde scheerprestaties.

Terwijl de vorige serie nog steeds de keuze biedt tussen een droog scheermes en een nat-droog scheermes, biedt de nieuwe Braun Series 9 niet langer pure droge scheerapparaten. Het is alleen beschikbaar in de Wet & Dry versie.


De voordelen van elektrisch scheren

 • Je hebt het druk. Het is onbetwistbaar: elektrische scheerapparaten zijn een stuk sneller dat het traditionele nat scheren. Nat scheren geeft je een nauwkeurigere scheerbeurt, maar als je niet zit te wachten op een babyzacht en glad resultaat en je wilt snel klaar zijn, dan kan elektrisch scheren al snel een paar minuten tijdwinst opleveren.
 • Je bent een flierefluiter. Het is eenvoudig. Je pakt het apparaat, zet het aan, laat het over je gezicht gaan en boem – je bent klaar. Als je scheren meer als een taak dan kunst beschouwd, dan ben je waarschijnlijk een goede kandidaat voor het elektrisch scherenteam. Een extra tip voor de extreme flierefluiter: Je zou ook eens moeten denken aan het investeren in een goede neushaartrimmer.
 • Als je ook om kwaliteit geeft. Investeren in een hoge kwaliteit elektrisch scheerapparaat loont. Dit belooft accurate en constante scheerbeurten. Het doet wat het moet doen en geeft je een uiterlijk waar je voor staat, zonder al te veel in te leveren op kwaliteit.

  Echt, de enige verschillen tussen elektrisch scheren en een recht- of veiligheidsscheermesjes is de nabijheid en de ervaring. Als deze dingen niet hoog op jouw prioriteitenlijst staan, dan is elektrisch scheren de manier.
 • Je houdt niet van veel onderhoud. Als je bijvoorbeeld scheert met een recht scheermesje, dan moet je het mesje waarschijnlijk steeds na drie of vier scheerbeurten vervangen. Bij een elektrisch scheerapparaat is ook enig onderhoud noodzakelijk, maar absoluut minder.

  De meeste fabrikanten adviseren dat je de mesjes elke twaalf maanden vervangt. Dit betekent dus een groot aantal scheerbeurten voordat je nieuwe mesjes moet plaatsen.

Dingen om te overwegen bij het kopen van de beste elektrische scheermes voor de oudere man

Het beste elektrische scheerapparaat van [year] 5

Aan het eind van de dag is het marktplein overvol met verbazingwekkende elektrische scheerapparaten. Een aantal ervan zijn fantastisch voor oudere mannen, maar andere niet.

Daarom is het relevant om uit te zoeken welke functies essentieel zullen zijn en welke functies over het hoofd gezien kunnen worden.

Als u deze factoren niet in overweging neemt, is de kans groot dat u een vreselijke fout gaat maken en dat u uiteindelijk een hekel aan uw scheermes krijgt.

Denk bij het kiezen van het ideale scheerapparaat voor je huid aan de onderstaande elementen.

Prijs

Veel oudere mannen willen een lening behouden. Het is goed om een geweldige deal op je scheermes te krijgen.

Er zijn tal van dingen die mis kunnen gaan met goedkopere elektrische scheerapparaten. De batterij kan zeer snel afsterven.

Dat zou leiden tot het aantrekken van je haar en dat zou zeer pijnlijk zijn. Het volstaat om te zeggen dat het eigenlijk in uw eigen belang is om een beetje meer te investeren. Dit zal u helpen om een beter scheerapparaat en betere resultaten op de lange termijn te krijgen.

Kracht

Ook hier hebben oudere mannen een groot aantal unieke gezichtsfuncties. Hun haar kan in sommige gevallen ook erg ruw en hard zijn.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een scheermes kiest dat u voldoende kracht biedt.

Als dit niet gebeurt, is er een grote kans dat u te maken krijgt met veel ongemak en lijden.

Zorg ervoor dat je gezicht zo goed mogelijk beschermd is. U kunt dit doen door de aankoop van een scheermes dat een zeer effectieve motor heeft.

In ruil daarvoor krijgt u voldoende kracht om te voorkomen dat u aan uw huid trekt en trekt. In ruil daarvoor hoeft u niet de hele scheerbeurt te grimassen.

Kabel en batterij

Wanneer u een elektrisch scheerapparaat koopt, moet u bepalen of u al dan niet een model op batterijen wilt. Of wilt u het scheerapparaat altijd aangesloten houden op de muur?

Vergeet niet dat er modellen zijn die met en zonder snoer gebruikt kunnen worden. Dit is vaak de beste keuze voor mensen die optimale flexibiliteit wensen om te beslissen.

Er zijn voordelen met beide naar waarheid. Met het snoer, zult u nooit meer bang hoeven te zijn voor een gebrek aan sap. Met de batterij, heb je de vrijheid om vrijwel overal en overal te scheren. Je moet dus je eigen unieke keuzes overwegen.

Als u niet kunt beslissen en u wilt maximale flexibiliteit, moet u kiezen voor een scheermes dat kan worden gebruikt met en zonder het snoer. Dit zal uw keuze een stuk gemakkelijker maken, zelfs als u uiteindelijk toch een beetje meer investeert.

Batterij duur

Een scheerapparaat op batterijen is ongetwijfeld nuttig. Vergeet niet dat de batterij een probleem kan zijn.

Als de levensduur van de batterij slecht is, kunt u in principe garanderen dat u regelmatig wordt opgeladen. Dit is iets wat u ten koste van alles wilt voorkomen.

U wilt een scheerapparaat met een lange levensduur van de batterij kiezen. Dit zal op de lange termijn een groot verschil maken. Het zal helpen garanderen dat u voortdurend voldoende batterij heeft om de hele scheerbeurt te laten verlopen.

Het zal ook voorkomen dat u teleurgesteld raakt met het scheermes en dat u het scheerapparaat tegen de muur klopt. Het volstaat om te vermelden, het krijgen van een goede batterij is een must.

Als u toch bezig bent, wilt u er zeker van zijn dat de batterij zeer snel kan worden opgeladen. Anders kan het zijn dat u 30 of twee minuten moet wachten voordat u zich kunt scheren.

Ergonomie

Ergonomie is veel essentiëler dan je ooit zou denken. Het is eigenlijk een goed idee om ervoor te zorgen dat uw scheerapparaat een ergonomisch ontwerp heeft.

Dit zorgt ervoor dat u het scheermes te allen tijde gemakkelijk in uw handen kunt houden. In ruil daarvoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over het feit dat uw handen zich in toom houden of dat u onderweg pijn krijgt. In plaats daarvan krijgt u een comfortabele, gladde scheerbeurt en uw handen zullen zich ook fantastisch voelen!

Reinigingsproblemen

Als je ouder wordt, wil je de rotzooi niet meer verdragen. U wilt dat uw leven zo gemakkelijk en gemakkelijk mogelijk is.

Daarom wilt u er zeker van zijn dat uw scheermes gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Uw scheerapparaat hoeft u geen enkele hoofdpijn te bezorgen.

U zult een scheermes met een groot reinigingsstation willen kiezen. Dit zal een groot verschil maken door het veel gemakkelijker voor u te maken om uw scheermes netjes te houden. Het reinigingsstation zal alle complexiteiten voor u afhandelen.

Scherpe mesjes

De messen van je scheermesje zullen echt belangrijk zijn. U moet ervoor zorgen dat de messen echt scherp zijn.

Anders zullen ze veel aan je haar trekken en dat zal veel pijn en leed voor je veroorzaken. Tegelijkertijd moet je nadenken over de levensduur van het mes.

Hoe lang kan het duren voordat het volledig vervangen moet worden? Zorg ervoor dat de messen lang meegaan. U moet ook overwegen om een scheermes te kopen dat is uitgerust met zelfslijpende messen.

Dit betekent dat de messen zichzelf gaan slijpen wanneer het scheermes in gebruik is. Dat kan een groot verschil maken. Het bespaart u geld en helpt u te voorkomen dat u de messen te vaak fysiek moet veranderen.

Flexiblele kop

Aangezien u een oudere heer bent, kunt u ervoor zorgen dat uw gezicht meer spleten en stoten heeft dan iemand die jonger is. Dit kan een probleem zijn wanneer u uw gezicht probeert te scheren.

Als je niet voorzichtig bent, zal het scheermes een van die hobbels raken en zal het je huid snijden, vooral als je in de leeftijd bent. Dit is de reden waarom het gaat om ervoor te zorgen dat u een scheermes koopt dat is afgestemd met een veelzijdig hoofd.

Dit zorgt ervoor dat het hoofd van het scheermes soepel door het gezicht kan glijden. Het zal langs de vormen van het gezicht glijden zonder problemen te veroorzaken. En dat kan een comfortabeler scheerresultaat garanderen.

Garantie

Uiteindelijk wil je er zeker van zijn dat je je geld op een verstandige manier hebt geïnvesteerd. De beste manier om dit te garanderen is door ervoor te zorgen dat uw financiële investering beschermd is.

U kunt dat doen door een verlengde servicegarantie op uw scheerapparaat te krijgen. Sommige bedrijven geven een garantie van minimaal 1 jaar. Als u iets beters kunt krijgen dan dat, moet u daar zeker rekening mee houden.

Een langere garantie is over het algemeen veel beter. Gaat mis met het scheermes, kunt u goed slapen in de wetenschap dat het bedrijf het probleem voor u zal oplossen.

Waarom?

Eerst en vooral, zou u moeten vinden waarom om het even wie een rente in het kopen van het beste elektrische scheerapparaat voor de oudere mannen zou moeten hebben.

Oudere mannen hebben speciale gelaatstrekken. Hun gezicht bevat heel wat unieke acnes, met inbegrip van rimpels. Dit kan het echt uitdagend maken voor deze mensen om hun gezicht te scheren zonder dat er veel bezuinigingen en inkepingen nodig zijn.


Conclusie beste elektrische scheerapparaat

We zijn aan het einde gekomen aan deze gigagrote online gids voor het beste elektrische scheerapparaat van 2020. We willen de sponsoren bedanken die enkele apparaten ter beschikking hebben gesteld, en Matthijs die zelf aan de slag is gegaan natuurlijk. We gaan voor de komende maanden deze lijst verder uitbreiden, dus houd de website in de gaten, of schrijf je in op onze nieuwbrief!