De beste baardtrimmer voor mannen

In deze review willen we u de beste baardtrimmer 2019 laten zien om uw keuze even iets makkelijker te maken. Hieronder vindt u de top 11 trimmers, maar de winnaar (naar onze mening) is de Philips BT5205/16 serie. De beste baardtrimmer voor de meeste soorten baarden.

Top baardtrimmers op de markt

Deze tabel geeft onze selectie van top baardtrimmers deze maand weer. We vergelijken 10 tondeuses met twee factoren. De eerste is het aantal beschermkappen met een bepaalde lengte. Sommige modellen hebben, maar één beschermer, maar deze is verstelbaar. De tweede variabele is een looptijd – dit is het aantal minuten of uren dat de trimmer van de ene lading naar de andere kan werken.

Voordat we dieper ingaan op het overzicht van de top baardtrimmers van dit jaar, bekijk de meest wenselijke trimmers (klik op de oranje knop om de details te zien, het zal openen in een nieuw tabblad zodat u in staat zal zijn om verder te gaan met het lezen van het overzicht).

De meest gewilde baardtrimmers van juli 2019

Philips BT5205/16

Onze keuze voor een middenklasse baardtrimmer

Philips Series 7000 MG7730-15

Onze keuze voor een Multigroom voor onder de douche!

Philips Series 3000 MG3740-15

Speciaal voor de baard, multigroom, dus eigenlijk alles in 1!

Baardtrimmers helpen je om je te scheren en “manscape” als je dat nodig hebt. Met deze verzorgingstools kunt u uw haren op verschillende lengtes trimmen. U kunt op de juiste manier aanpassen aan de stijl waar u voor gaat.

Het kiezen van de juiste baardtrimmers voor u is prettig en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is te denken aan de look die je in gedachten hebt en waar je voor gaat kwa baard en kapsel. En dan te bedenken welke soorten trimmer nodig hebt, zal helpen om je keuze makkelijker te maken. Vanaf dat moment kunt u via de best verkochte baardtrimmers op de markt de perfecte baardtrimmer voor u vinden!

Na onze laatste telling, zijn er meer dan 400 verschillende baardtrimmers van 29 topmerken. Dat is het aantal opties dat u vandaag de dag heeft. Dus het kiezen van de beste baardtrimmer voor uw behoeften kan erg verwarrend zijn. Laten we beginnen met een blik op de top van de baardtrimmers om u te helpen de beste te vinden voor uw behoeften.


Philips Series 7000 MG7730/15
Het compleetste baardtrimmer kit voor de gehele baard verzorging

beste baardtrimmer 2019
Philips Series 7000 MG7730/15

De Philips Series 7000 MG7730/15 is door een aantal mensen uitgeroepen tot een absolute verbetering ten opzichte van de 5000 versie. Het heeft een tweebladig systeem en wordt geleverd met 23 accessoires die in principe alle lichaamsverzorging en baardverzorging voor u verzorgen. De accessoires bedekken zelfs de kammen.

Net als de meeste producten van Philips is deze trimmer een goede garantie voor hoge kwaliteit en heeft hij verbazingwekkende eigenschappen. Ook de accessoires in het gehele pakket maken het een goede keuze voor de aanschaf van deze trimmer. U kunt niet verkeerd zijn om hiervoor te gaan.

Belangrijkste kenmerken

  • Enorme batterij die tot vijf uur meegaat als hij volledig is opgeladen.
  • Tweebladig systeem dat helpt om het trimmen een stuk efficiënter te maken.
  • Tot 23 accessoires die uw hele verzorgingsproces in goede banen leiden
VoordelenNadelen
– Lange en verlengde levensduur van de batterij
– Gemaakt met zeer duurzame materialen
– Het is tot op zekere hoogte waterdicht en kan onder stromend water worden afgespoeld.
– Sommige consumenten hebben geklaagd over het ontbreken van een verstelbare kop die compatibel is met deze trimmer.
– Sommige consumenten hebben ook geklaagd over het feit dat het gewicht aan de zware kant zit…

Samenvatting

Philips Series 7000 MG7730/15 is een uitstekende keuze voor een trimmer. Naast geweldige functies zoals het systeem met twee bladen, is de trimmer vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen. Ook de 23 accessoires met hun enorme functies maken het net even extra. ABSOLUTE AANRADER!


Wahl Groomsman Black Ice WA9918-1016
Geweldig voor de gemiddelde man

Wahl Groomsman Black Ice WA9918-1016

Belangrijkste kenmerken

  • Roestvrijstalen bladen en behuizing voor langdurig gebruik
  • Tot vier verwisselbare koppen en een snellaadaccu met vier verwisselbare koppen
  • Zelfslijpend roestvrijstalen lemmet dat weinig of geen onderhoud nodig heeft

Trimmer overzicht

De Wahl roestvrijstalen baardtrimmer heeft voor de meeste gebruikers een betaalbare prijs, zonder in te boeten op kwaliteit. Uit de materialen die bij de productie ervan zijn gebruikt, blijkt duidelijk dat er geen kosten worden gespaard om alleen een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te verkrijgen.

Voor een baardtrimmer heeft Wahl zeker 1 van de betere producten op de markt. Van de verwisselbare koppen tot de zelfslijpende stalen messen, u kunt er zeker van zijn dat u een goede keuze maakt om uw geld hieraan uit te geven.

Gezien de prijs/kwaliteit verhouding erg top is, verbaasd het ons niet dat het 1 van de populaire baardtrimmers is op de markt.

VoordelenNadelen
– Snelle laadfunctie voor zijn langdurige batterij
– Groot aantal hulpstukken die in verschillende situaties van pas kunnen komen
– zelfslijpend mes dat u de extra kosten bespaart.
– Sommige kopers hebben geklaagd dat de trimmer niet lang meegaat…

Samenvatting

In essentie is deze trimmer zeer geschikt voor gebruik als een gentleman. Sterk, kwalitatief lijkt het goed te zijn, goedkoop in vergelijking tot de top modellen. Het is toch een goede keuze en presteert goed.


Winnaar Beste baardtrimmer 2019

Ik kan hier maal al te kort over zijn, want de absolute winnaar is geworden voor de beste baardtrimmer 2019: Philips BT5205/16